2777
2789
عنوان

رنگ مو

237 بازدید | 15 پست

سلام. دوستان من 17 سالمه چند ماه پیش به اصرار خانواده مجبور شدم چتریامو رنگ کنم کاراملی روشن کردم

خیلی رنگش بد شده و ریشه هام همه زده بیرون

پوستم گندمی و یه ذره به سبزه میخوره. چشامم قهوه ای روشنه

رنگ خود موهام قهوه ای تیرس

برا عید میخوام رنگ بزارم که موهام یه دست بشه

حس میکنم پرکلاغی با واریاسیون ابی خیلی بهم میاد ولی تاپیک های بقیه رو خوندم همه گفتن رنگ بدیه

نظرتون چیه؟  پرکلاغی کنم یا یه رنگ قهوه ای تیره؟ 

🍃🍃🍃🍃

خانواده  مجبورتون میکنن که موهاتون رو رنگ کنید؟

زمان ما وقتی ۱۷ سالمون بود حتی اجازه نمیدادن چتری بزنیم🤣

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نهههه پر کلاغی نکن که دیگه نابود میشه موهات رنگشم نمیره کاش خانواده منم انقد پایه بودن😐🤌🏿 بنظرم کاریش نکن موهاتو تقویت کن بده تو این سن وارد چرخه رنگ کردن شی

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهههه پر کلاغی نکن که دیگه نابود میشه موهات رنگشم نمیره کاش خانواده منم انقد پایه بودن😐🤌🏿 بنظرم ک ...

نمیخوام دیگه رنگ کنم بعدا تا 25 اینا

چرا نابود میشه؟ 

یه رنگ پیشنهادی چی میگین شما؟ چون میخوام یک دست کنم

روشن نباشه

نمیخوام دیگه رنگ کنم بعدا تا 25 اینا چرا نابود میشه؟  یه رنگ پیشنهادی چی میگین شما؟ چون میخوا ...

منم موهام‌چندرنگ شده بود N3گذاشتم یه دست شد

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
نمیخوام دیگه رنگ کنم بعدا تا 25 اینا چرا نابود میشه؟  یه رنگ پیشنهادی چی میگین شما؟ چون میخوا ...

نگا من تو رنگ وارد نیستم میخوای فندقی بزن در کل یه رنگ بدون دکلره بزن کلا رنگ مشکی خیلی بده و اسیب میزنه به سختی هم میره از مو دیگه نمیشه فک کنم رنگ روش زد باید دکلره کنی بعدا که اونم موهات نابود میشه 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

عزیزم ب نظرم دیگه رنگ مو نزار موهات داغون میشه حیف ولی خاصب بزاری یه قهوه ای ن روشن ن تیره بزار هم دخترونس هم زیاد سنت بالا نشون نمیده

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
عزیزم ب نظرم دیگه رنگ مو نزار موهات داغون میشه حیف ولی خاصب بزاری یه قهوه ای ن روشن ن تیره بزار هم د ...

ممنون

این مدلا هستن که ریشه رنگ نمیکنن. اسمش نمیدونم چیه

اونجوری خوبه؟ 

عه🥲 ممنوون زیتونی تیره چطوره بنظرت؟ 

اگه دوست داری بزن ولی من نمی پسندم برا این سن مخصوصا کلا هر کاری میخوای کنی دکلره نکن🥲😂

ممنون این مدلا هستن که ریشه رنگ نمیکنن. اسمش نمیدونم چیه اونجوری خوبه؟ 

امبره منظورته 

اون دکلرس پدرمورو درمیاره مو داغون میشه عزیزم 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍