2777
2789
عنوان

با بچه هام ی مشکلی دارم

940 بازدید | 39 پست

پسرم ۹ سالشه خیلی بچه خوبیم هست خیلی بهم احترام میزاره بهم وابسته است منو دوست داره 

ولی خواهر ۳ سالشو خیلی میزنه بدجوری هم میزنه 

یه وقتایی که من خوابم میاد خواهرشو نگه میداره من راحت بخوابم ولی من حواسم نیست کتکش میزنه 

چیکار کنم 

جدی برخورد کن با پسرت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بازی هایی بدین دستشون برای انجامش به کمک هم احتیاج داشته باشن 

اینطوری حتی شده بخاطر بازی کم کم عادت میکنه باهاش درست رفتار کنه و محبتشون بیشتر میشه 

پایان حکایتم شنیدن دارد...😓
وای امشب ی سیلی خیلی بد زد به خواهرش 

توم دوتا سیلی بزن

بگو اگه خواهرتو بزنی ۴ تا میزنم دهنت

میخاد بگه دخترا جلوی پسرا هیچی نیستن

امضا ندارم اثر‌انگشت‌زدم🗿🚬

بهتره اول از همه مستقل بارش بیاری و نه وابسته. بعدا اذیت میشه. مراحل استقلال از بچگی باید طی بشه نه بزرگسالی.

بعدم ساعت خوابت رو با بچه کوچیکت تنظیم کن (مثلا ظهر ها ۲ تا ۴ بخوابون شبا هم ۹ تا ۷) پسرت خودش بچه هست و نباید مسئولیت نگهداری از خواهرش رو بندازی گردنش. میتونه در کنار شما کمک کنه ولی تنهایی نه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

پسر منم دخترمو میزنه

ولی خیلی کم، میدونه ک من نمیگذرم ازاین‌موضوع میترسه

عادت کنه بزرگم بشه بازم‌میزنه پس الان جلوشو بگیریم بهتره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
توم دوتا سیلی بزن بگو اگه خواهرتو بزنی ۴ تا میزنم دهنت میخاد بگه دخترا جلوی پسرا هیچی نیستن

واااا

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞