2777
2789
عنوان

تنبلی روده کودکان لطفاً کمک کنید مادرا

| مشاهده متن کامل بحث + 8125 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله روزی یکبار ،البته بسته ب قد وزن و سن نوزاد پزشک تشخیص میده ک با توجه به میزان کارکرد شکمش بهتره ...

عزیزم شما میدونی بچه ای که یبوست داره دچار رفلاکس یا ترش کردن هم میشه یا نه؟من پسرم همینجوریه صبحا وقتی بیدار میشه ترش میکنه  

صبح ناشتا یکم بهش آب ولرم بده یه بچه توفامیل ما میخواست به خاطر تنبلی روده عمل بشه با همین آب ولرم درمان شد با غذاش بهش چند تا دونه زیتون بده.خرما باپوست نازک روش بده بخوره اینایی که بهت گفتم معجزه میکنه دختر خودمم یکم یبوست داشت با همین کارا، اکی شدولی یه دکتر کودکان هم ببری بد نیست

صبح ناشتا یکم بهش آب ولرم بده یه بچه توفامیل ما میخواست به خاطر تنبلی روده عمل بشه با همین آب ولرم د ...

لیلیوم جون دکتر خوب گوارش میشناسی عزیزم؟ پسر من یبوست داره همیشه و رفلاکسشم بیشتر میشه

لیلیوم جون دکتر خوب گوارش میشناسی عزیزم؟ پسر من یبوست داره همیشه و رفلاکسشم بیشتر میشه

کدوم شهری عزیزم یه متخصص کودک خوب هم ببری جواب میگیری من دختر خودم یبوست داشت یه متخصص کودکان کارش رو راه انداخت

کدوم شهری عزیزم یه متخصص کودک خوب هم ببری جواب میگیری من دختر خودم یبوست داشت یه متخصص کودکان کارش ر ...

یه چیز دیگه رفلاکس به مری هم ممکنه آسیب بزنه چون اسید معده میاد به سمت بالا حتما زودتر اقدام کن برای دکتر کوچولوتون اذیت نشه

تهرانم عزیزم،  میشه بگی چی به دختر گلت دادی؟ دکتری که بردم پیدرولاکس داده

من تهران نیستم دختر من رفلاکس نداشت یبوست شدید داشت ماله ۱۲ سال پیشه یادم نمیاد چی بود داروی دکتر رو استفاده کن به امید خدا جواب میگیری من خودم از زیتون و خرما خییییلی نتیجه گرفتم الانم با اینکه بزرگ شده گاهی اوقات یبوست ادیتش میکنه کلا سمت پدریش این مشکلو دارن اینم شانس من کشیده اون سمت🙃

من تهران نیستم دختر من رفلاکس نداشت یبوست شدید داشت ماله ۱۲ سال پیشه یادم نمیاد چی بود داروی دکتر رو ...

تنش سالم باشه عزیزم، خیرش رو ببینی.انشاالله بزرگترم بشه خوبه خوب میشه

ممنون از راهنماییت گلم