2777
2789

پسرم ۳ستله از ۶ماهگی دچارش شده شکمش هفته ای یه بار اونم با کلی گریه داد و بی داد کار می‌کنه هیچی کارساز نبوده نه شرب انجیر نه روغن بادام تازه شیاف میزنم باز شیاف بیرون میاد. ولی شکمش کار نمیکنه.گلاب به روتون اول پی پی که می‌کنه مثل سیمان بعد چند بار شکمش کار می‌کنه نرم تر.چیکار کنم مردم دیگه به خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پودر پیرولاکس

فقط و فقط 

بی عارضه ترین و بهترین

دکتر به دختر من شربت دست‌ساز شو داد

چونددخترم یسالشه

ببر فوق تخصص گوارش کودک

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

پودر پدرولاکس بخرید ،هر روز تو آبی ک میخوره یا آبمیوه حل کنید ،۶ ماه مداوم باید مصرف کنه ،اکثرا بچه ها این مشکل رو دارن و حتی کلی گریه میکنن و درد میکشن ،پودر کم کم مداواش میکنه

پسر منم فقط با این پودر مدفوع می‌کرد خیلی عالیه یه قاشق غذاخوری پر با آب ولرم حل کن بزار چند دقیقه بمونه تا قشنگ حل شه بهش بده بخوره اگه نخورد آب کمتر بریز با آبمیوه یا شیر قاطی کن خیلی خوبه

نه میترسم بشه یه داستان بزرگ یه بار بردم گفت تنبلی شربت انجیر داد ولی اثری نداشت 

خوب یه دکتر خوب ببر

چرا بترسی داستان بشه

تو غذاش کره بریز چیزای ملین زیاد اسفاده کن

بله روزی یکبار ،البته بسته ب قد وزن و سن نوزاد پزشک تشخیص میده ک با توجه به میزان کارکرد شکمش بهتره چ مقدار مصرف کنه مثلا ممکنه روزای اول مقدار بیشتری بگه تا موقعی ک بهتر بشه ولی باید تا ۶ ماه هر روز بهش بدی بعدش دگ خوب خوب میشه ،اصلا هم مزه نداره بچه متوجه نمیشه من ک ب دخترم میدادم میگفتم این آب مخصوص توئه آب مخصوصی ک فقط برای تو درست کردن کیف میکرد میخورد