2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت عاطفی میکنن؟؟؟

156 بازدید | 20 پست

قبلا تو گوگل خوندم اگه مردی زنی زیباتر یا جذابتر از همسرش ببینه

توی دلش از اون خانوم خوشش میاد و میتونه اونو دوست داشته باشه

حالا فکر کنین خواستگارتون بوتیک داره  که لباس زنونه میفروشه و مشتری هاش خانومای بسیار جوون  هستن و روزی ۱۰۰ تا مشتری بیان و برن

امکانش هست

توی دلش از خانومی خوشش بیاد و با خانوم خودش مقایسه کنه

ولی علنن خیانت نکنه فقط یه حسی نسبت بهش پیدا کنه

؟؟؟؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بده😂💔... اومدم بگم همه مثل هم نیستن که😐😂ولی تو این مورد واقعا نظری ندارم

😔😔

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
بهش که فکر کردم ی آن از شوهرم بدم اومد    

به اینی که گفتم تو گوگل خوندم؟😂 فکر کنم راست باشه

حتی تو خانوما هم هست

چرا آدم باید با این فکرا خودشو عذاب بده آخه 

شاید ذهنم بیماره😂😂 وزیادی حسودم

😔😔

حالا نگران نباش فکر کردنی که چیزی نمیشه... مهم اینه در عمل به تو متعهد باشه... اونکه معلومه خودتم اگر یه مرد خوشتیپ تر و خوشقیافه تر از نامزدت ببینی نگاش نمیکنی.... یا مثلا هیچ حسی بهش پیدا نمیکنی؟ اونم مثل تو🙇‍♂️

BOO_

ن بابا اینا چرت و پرته

مگه ما زنا اینطوریم ک یکیو ببینیم ک six پک داره بعد بگیم این خوبه هااا شوهرم چیه ک شکم داره ننننع پس اونام اینطور نیستن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
به اینی که گفتم تو گوگل خوندم؟😂 فکر کنم راست باشه حتی تو خانوما هم هست

اره با اینکه عاشق شوهرمم برا خودم پیش اومده اما در حده ی لحظه البته شخصیت خیالی ی داستان بودن نه آدم واقعی   

حالا نگران نباش فکر کردنی که چیزی نمیشه... مهم اینه در عمل به تو متعهد باشه... اونکه معلومه خودتم اگ ...

ولی من نمیبینم😂اون چون شغلشه یطوریه که همش با خانوم جوون در ارتباطه میبینه متاسفانه

تویه شغلی پیداکن که هیچ زنی  توش وجود نداشته باشه !!!

ربطی نداره به چشم ودل مرد ربط داره که سنگین باشه ومتعهد

مثلا من شوهرم‌املاکی  بلاخره زن میره خونه پسند کنه  دیگه  

زن که گناه نداره مرد باید چشم پاک باشه ک ۸۰ درصدشون چشاشون فانوس دریایی

لایک نکنید                      
ن بابا اینا چرت و پرته مگه ما زنا اینطوریم ک یکیو ببینیم ک six پک داره بعد بگیم این خوبه هااا شوهرم ...

خب فقط به سی ک س پک نیس بعضیا انگار مهره ماردارن جذابن

ما کمتر با مردای جوون ارتباط داریم یا ارتباطمون کوتاه و گذراست و هیچ حسی پیش نمیاد

ولی یکی که شغلشه...

اره با اینکه عاشق شوهرمم برا خودم پیش اومده اما در حده ی لحظه البته شخصیت خیالی ی داستان بودن نه آدم ...

😂😂پس راست میگه گوگل

ولی من نمیبینم😂اون چون شغلشه یطوریه که همش با خانوم جوون در ارتباطه میبینه متاسفانه

😐حاجی تو اصل صحبت منو بگیر😂منظورم اینه بالاخره اونم ادمه... اگر یچیز زیبا ببینه براش جذابه.... ولی اینکه ینفر ممکنه یه چیز دیگه هم به چشمش زیبا باشه دلیل بر خیانت کردن به تو که نمیشه... خاستگارت باید ذاتش درست باشه وگرنه اگر ذاتش خراب باشه بوتیک که خوبه بیا داخل خونه زندانیش کن بالاخره یه راهی پیدا میکنه بهت خیانت کنه... مهم ذات اونه نه ادمایی که باهاش در ارتباطه

BOO_