2789
خب چی بخورم بیشتر که نگیرم تو گوگل مصرف زیاد ویتامین و زده بود 

سویا تخم کتان بادام زمینی سعی کن اون سبزیجاتی که از زمین به دست میان و کود شیمیایی زدن بهشون و خام نخوری فست فود کلا چیزایی که برا بدن مضر هست دیگه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوردن مواد کارخانه را به صفر برسون چون همه نگه دارنده دارن و سودازا هستن دلیل اصلی سرطان سوداست نوره ...

از ظروف تفلون و آلومینیوم و استیل استفاده نکن ظروف سنگی و مسی و پیرکس را جایگزین کن بازم چیزی یادم بیاد میگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ژن این قشنگگگگگگ تو خانواده ماست

بابای مامانم بخاطر سرطان فوت کرده 

بابای مامان بزرگم بخاطر سرطان فوت کرده 

خود مامان بزرگم الان درگیر سرطانه

پسر خاله مامانم از سرطان فوت کرده 

عمه بابام درگیر سرطانه

پس در نتیجه ژنای ماهم استعداد ایجاد سلول های سرطانی رو دارن 

غذای سالمی که مادربزرگ من میخورد هیچمس نمیخورد از کره محلی و سرشیر و لبنیات محلی تا عسل طبیعی و روغن ...

پدر بزرگ منم همین طور 

ما هم ژن سرطان داریم مخصوصاً سرطان خون ولی من بی خیال شدم و انرژی منفی رو سعی می کنم جذب نکنم.فقط نگران مادرمم چون مادر بزرگم سرطان خون داشت می ترسم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اسی به نطرم بهترین کار اینه که اصلا حساس نشی و هر روز نگی باید این خوراکی بخورم یا نخورم فقط توکل کن بخدا و تا جایی که میتونی اسمشو نیار و هر روز صدقه بده و آیت الکرسی بخون 

غذای سالمی که مادربزرگ من میخورد هیچمس نمیخورد از کره محلی و سرشیر و لبنیات محلی تا عسل طبیعی و روغن ...

یکی از فامیلای ماهم با آغوز شیر خوردن فک کنم خوب شد البته از این ی چیزی درست میکرده و میخورده 

انشالله همیشه سالم سلامت باشن بچه هاتون 🤍

ممنونم عزیزم سپردم شون به خدا ما یک بار این راه ورفتیم انشاالله خدا دیگه نخواد 

ما هم ژن سرطان داریم مخصوصاً سرطان خون ولی من بی خیال شدم و انرژی منفی رو سعی می کنم جذب نکنم.فقط نگ ...

فقط بی خیال باش هر چی دنبال مریضی بری پناه بر خدا زود تر میاد دنبال آدم