2777
2789

یعنی یکی براشون کپی میکنه ،، حق الناسه درسته ؟

یعنی بالاخره اون عوامل زحمت کشیدن باید مزدشو بگیرن دیگه. بعد یکی از اعضای خانواده میگیره همه ببینیم، ما چیکار کنیم

میشه از جای دیگه هزینه ای پرداخت کرد که از گردنمون رد کنیم ؟

بری اشتراک بخری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بله حرومه 😑😑

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی همه ی اعضای خانواده بریم اشتراک رو بخریم؟ بعد تک نفره بشینیم نگاش کنیم که حروم نباشه؟ 

حالتون خوبه همگی

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

ببین مثلاً فیلم نت و فیلیمو با یه اشتراک میشه سه دستگاه استفاده کنه فرقی هم نمیکنه با آی پی های مختلف 

اگر اینطوری اشکال نداره 

ولی خب کپی و ضبط کردن اشکال داره 

پول بزارید با هم سه خانواده اشتراک بگیرید میشه ماهی سی و خورده ای هر خانواده با یه دستگاه ورود کنید 

ینی همه ی اعضای خانواده بریم اشتراک رو بخریم؟ بعد تک نفره بشینیم نگاش کنیم که حروم نباشه؟  حال ...

نه بابا

اون شخص هم میگم کپی میکنه میاره، اشتراک نمیگیره که

یه مدت یکیمون میگرفتیم و بقیه استفاده میکردیم

الان نه دیگه

هزینه اشتراک فیلیمو خیلی پایینه ها...

یه اکانت سه نفره سه ماهه حدود ۲۷۰ تومنه

یعنی خانواده شما ماهی ۳۰ هزار تومن بده میتونه اشتراک بخره... بنطرم ارزش نداره بخاطر ۳۰ هزار تومن خودمونو مدیون کنیم🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.