2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین

377 بازدید | 20 پست

حال و احوالتون چطوره 

چند وقت اقدامین

من که خیلی عجولم دوس دارم زودی نی نی بیاد تو دلم ولی اگه میدونستم ده ماه میگذره و عجله دردیو دوا نمیکنه از همون ماه اول انقد بی صبری و استرس نمیکشیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این ده ماه کار خاصی نکردید؟ نطر پزشکتون چی بوده؟

همسرم ازمایش اسپرمش هیچ مشکلی نداشت خودمم سونو پرولاکتین تیروییدم هیچ مشکلی نداره پریودامم منظمه تو ماه ۵ اقدامم یه بارداری شیمیایی داشتم 

فقط بی تفاوت بودن اثرمیکنه وزودمیگیره  من ماه اول خیلی استرس داشتم ماه دوم بیخیال بودم خداروشک ...

منم این ماه بیخیاله بیخیال بودم ولی سینه درد پریودیم چند روز پیش شروع شده

وضعیت تخمکاتون چطوره؟ روزای تخمک گذاری سونو رفتید؟

بله همین ماه روز ۱۲ ۴تا فولی غالب داشتم امپول ازادسازی زد ولی خب انگاری خدا نمیخواد بدون قرص و امپولم هرماه فولی غالب داشتم این ماه و ماه قبل دارو خوردم ولی دیگه تا سه ماه دیگه نمیرم دکتر

بله همین ماه روز ۱۲ ۴تا فولی غالب داشتم امپول ازادسازی زد ولی خب انگاری خدا نمیخواد بدون قرص و امپول ...

اگه پریود های منظمی داری فولیکول غالب هم داشتی میخوای یه بارم از کیت استفاده کن

من واسه دو بارداریم از کیت استفاده کردم 

اگه پریود های منظمی داری فولیکول غالب هم داشتی میخوای یه بارم از کیت استفاده کن من واسه دو بارداریم ...

اخه اچ سی جی که میزنه تا ۳۶ ساعت بعدش ازاد میشه گفت اقدام داشته باشه روز درمیون منم اقدام داشتم و بیخیادم بودم این ماه نمیدونم چه حکمتیه 

امروز موعدمه منتظرم پری بیاد این قرص و داروها فقط نظمو بهم میریزن

اخه اچ سی جی که میزنه تا ۳۶ ساعت بعدش ازاد میشه گفت اقدام داشته باشه روز درمیون منم اقدام داشتم و بی ...

انشاالله باردار هستید🌱

من براتون صلوات میفرستم

اگه بی بی چک زدید به منم خبر بدید دلم روشنه

انشاالله باردار هستید🌱 من براتون صلوات میفرستم اگه بی بی چک زدید به منم خبر بدید دلم روشنه

ممنون عزیزدلم چه خانم مهربونی❤فک نکنم چون اون سری که باردار بودم سینه درد اینا نداشتم ترشح زیاد داشتم نفخ شدید ولی این سری سینه درد پریودی دارم ترشحم که اصلا ندارم 

بازم تو بزرگیه خدا شکی نیس نمیشه به این چیزا اکتفا. کرد بخواد تو هر شرایطی میشه نخوادم تو بهترین شرایط نمیشه کاش واسه صبوریمم با قلب مهربونت دعا کنی❤

ممنون عزیزدلم چه خانم مهربونی❤فک نکنم چون اون سری که باردار بودم سینه درد اینا نداشتم ترشح زیاد داشت ...

خیلی به علائم ربطی نداره

دو بارداری تو یه خانوم ممکنه زمین تا آسمون متفاوت باشه

من سر بچه دومم کلا حس پریود داشتم حتی زیر شکمم صدا میداد دقیقا مثل هر ماهی که پریود میشدم

انقد علائم مریود داشتم که کلا فک نمیکردم حامله باشم 

اما توکلت به خدا باشه

من خیلی به این اعتقاد دارم که خداوند همه نعمت هاشو توی بهترین زمانش بنده هاش میده

انشاالله بهترین زمان شما همین ماه باشه