من سمت چپ صورتم مشکل داشت
مثلا میگفت پره سمت راست بینیو با دست بگیر و سعی کن چپو تکون بدی یا هی با عضلات صورتت بازی کن ابرو تو تکون بده گونتو ببر بالا سعی کن دهنتو به اون سمت هی تکون بدی همش با اون طرف که مشکل داره غذا بخور ، آدامس بزرگ بجو
روغن هم روغنای مختلف گل بنفشه بادوم و زیتون ، من مامانم برام ماساژ میداد خیلییی زیاد مثلا روزی چند بار با تایم طولانی و بعضی وقتا تو روغن فلفل میریخت بعد میزد به صورتم اول یکم امتحان کن ببین پوستت دونه که نمی زنه یا خیلی غیر طبیعی نسوزه و قرمز نشه
اون روغن فلفلو میزد به صورتم اول ماساژ بعد روشم یه پلاستیک فریز می ذاشت و مثلا بیست دقیقه نیم ساعت و صورتم می سوخت ولی من حس می کنم تاثیر داشت شاید
من حدودا تو دو سه ماه اول خیلییی بهبود داشتم جوری که دیگه مشخص نبود و فقط قسمت کوچیک از گوشه بالای لبم حالت نمی گرفت موقه خندیدن اینم دیگه فکر می کنم همینجوری کم کم شد و تا ۷ ماه دیگه چیزی نمونده بود البته هنوز بعضی وقتا حس می کنم همون گوشه لبم موقه خندیدن یکم فرق میکنه با گذشت ۵ سال و نیم ولی خوب اصلا مشخص نیست
دکتر یکی تو اردبیل رفتم اسمشونو الان یادم نیست
یکی هم دکتر شهامی و دو تا دکتر دیگه تو مشهد ، کلان داروی خاصی ندادن به جر چندتا آنتی بیوتیک و یه قرص برای چشمم چون هفته اول وقتی می خوابیدم کامل بسته نمی شد قرصم برای این بود که رطوبت چشمم کم نشه و عفونت نکنه