2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم واسه درمان فلج بلز برو پیش دکتر محمد مهدی سالم، خیلی خوب مشاوره میده راهنمایی می کنه، به ...

ممنون شما رفتی پیششون؟

چهار سال درگیرم 

درد می‌کنه و تیک صورت گرفتم (پلک زدنی گوشه لبم میاد بالا🤦😮‍💨)

🫒

بله عزیزم چند سال پیش گرفتم

یه دوره کامل ۲۰ جلسه فیزیو تراپی رفتم ، تو خونه هم یکسره تمرینها یی که دکتر گفته بود رو انجام می دادم و صورتمو با روغن های مختلف ماساژ می دادم

بله عزیزم چند سال پیش گرفتم یه دوره کامل ۲۰ جلسه فیزیو تراپی رفتم ، تو خونه هم یکسره تمرینها یی که ...

ببست جلسه فیزیوتراپی رفتم ولی کمی خوب شد 

ولی هنوز دردش مونده 

و کامل کامل نمیدونم بعضی از جای سمت راست صورت مثل چپ حرکت بدم 

تیک هم داره 

خیلی حالم بده افسردگی گرفتم بخاطر ش 

دانشگاه هم نتوسنتم برم

🫒
بله عزیزم چند سال پیش گرفتم یه دوره کامل ۲۰ جلسه فیزیو تراپی رفتم ، تو خونه هم یکسره تمرینها یی که ...

چه تمرین هایی؟

با چه روغن هایی؟

چقدر طول کشید ؟

دارو هم داد؟

کدوم دکترا رفتید ؟

خوب خوب شدید مثل اول ؟

🫒
چه تمرین هایی؟ با چه روغن هایی؟ چقدر طول کشید ؟ دارو هم داد؟ کدوم دکترا رفتید ؟ خوب خوب شدید مث ...

من سمت چپ صورتم مشکل داشت 

مثلا میگفت پره سمت راست بینیو با دست بگیر و سعی کن چپو تکون بدی یا هی با عضلات صورتت بازی کن ابرو تو تکون بده گونتو ببر بالا سعی کن دهنتو به اون سمت هی تکون بدی همش با اون طرف که مشکل داره غذا بخور ، آدامس بزرگ بجو 

روغن هم روغنای مختلف گل بنفشه بادوم و زیتون ، من مامانم برام ماساژ میداد خیلییی زیاد مثلا روزی چند بار با تایم طولانی و بعضی وقتا تو روغن فلفل می‌ریخت بعد میزد به صورتم اول یکم امتحان کن ببین پوستت دونه که نمی زنه یا خیلی غیر طبیعی نسوزه و قرمز نشه 

اون روغن فلفلو میزد به صورتم اول ماساژ بعد روشم یه پلاستیک فریز می ذاشت و مثلا بیست دقیقه نیم ساعت و صورتم می سوخت ولی من حس می کنم تاثیر داشت شاید 

من حدودا تو دو سه ماه اول خیلییی بهبود داشتم جوری که دیگه مشخص نبود و فقط قسمت کوچیک از گوشه بالای لبم حالت نمی گرفت موقه خندیدن اینم دیگه فکر می کنم همینجوری کم کم شد و تا ۷ ماه دیگه چیزی نمونده بود البته هنوز بعضی وقتا حس می کنم همون گوشه لبم موقه خندیدن یکم فرق میکنه با گذشت ۵ سال و نیم ولی خوب اصلا مشخص نیست 

دکتر یکی تو اردبیل رفتم اسمشونو الان یادم نیست  

یکی هم دکتر شهامی و دو تا دکتر دیگه تو مشهد ، کلان داروی خاصی ندادن به جر چندتا آنتی بیوتیک و یه قرص برای چشمم چون هفته اول وقتی می خوابیدم  کامل بسته نمی شد قرصم برای این بود که رطوبت چشمم کم نشه و عفونت نکنه 

داروی خاص دیگه ای یادم نمی یاد که داده باشن و اینکه راستش من درد نداشتم نمی دونم راجب این موضوعو

. اینکه اصلان نگران نباش و هی به خودت انرژی منفی نده که خوب نمی شه دکتر همون اول به من گفت باید صبر داشته باشی ممکنه دو هفته ای خوب بشه ممکنه ده ساله ولی خوب میشه 

و یه چیز دیگه هم که حس می کنم خیلییی تاثیر داشت و معجزه بود اینکه من دو ماه اول مشهد بودم و اونجا فزیو میرفتم عمیقا حس می کنم امام رضا شفام داد واقعا ،  اون تایم هر وقت حرم میرفتم سمت چپ صورتمو رو در و دیوار حرم می ذاشتم 🥺🤍