سلام من ۳۵ سالمه دندونام کاملا سالم بودن ولی یه دونه جلویی خیلی کم اومده بود روی کناری و تو بچگی شکسته بود و من کامپوزیت کرده بودم اون موقع ولی دو رنگ شده بود خلاصه خیلی رو مخم بود بالاخره بعد از چند سال دو دلی و گشتن دیروز رفتم انجام دادم کلا ۸ واحد بالا شد ۱۲ ملیون
خیلی خوب شده مبارکه.دندون بالایی منم ناجوره ولی هزینه اشوندارم
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه منظورم اینه خیلی از جلو عکس گرفتی چرا زود قضاوت میکنید قشنگ شده ولی عکست ترسناکه خوب از عقب تر بگ ...
آخه صورتم معلوم میشد😊😊😊😊نه عزیزم اشکال نداره هر کس نظری داره برای من که چندین سال اون یه دونه دندون اذیتم میکرد و دو رنگ شده بود و خیلی ها فکر میکردن بخاطر رعایت نکردن بهداشته این یه تغییر مثبت بود خودم دوستش دارم و بهم حس خوب میده برام فقط همین مهمه
مبارک باشه ولی تو روخدا مث خواهرشوهرمنم نباشی ی کامپوزیت کرذه یعنی تو عکساش دهنش بگم چقد باز میزاره ...
شاید بنده خدا مدلش اینطوریه حالا من دندونم داغونم بود همیشه از ته دل می خندیدم تمام دندونای بالام مشخص بود هرچی سعی میکردم ریز بخندم نمی شد یادم میرفت حالا الان هم باید تمرین کنم
۸ واحد یعنی هر واحد ۱،۵۰۰ چقدر خوب. خوبه ، ولی اینکه سفیدیش مشخصه یجوریه همه کامپوزیت ها اینطورین س ...
لمینیت خیلی تراش میدن دندون رو.ولی خب طبیعی تره.ولی کامپوزیت فقط یه خراش سطحی میدن دندانها رو.بعد کامپوزیت فقط سه تا رنگ داره که اون آخری هم باز سفید هست من وسطی رو انتخاب کردم که بعد یه مدت یه کم هم رنگ میگیره و از اون سفیدی در میاد تازه طبیعی بشه