2777
2789

سلام بچه ها .پدرشوهر من یه آدم فوق العاده قدیمی و ذهن پوسیدست که هیچ حرفی ب غیر از حرف خودش قبول نداره.ما طبقه بالای اونا زندگی میکنیم و هفته ای حدودا ۶,۷ وعده خونه اوناییم.شوهرم فوق العاده خوبه و ما زندگی خوبی داریم ولی پدرشوهرم خیلی وقتا شوهرمو درس میده که فلان کارو نکن فلان جا نرو.شوهرم بهم اعتماد داره و از اول زندگیمون اجازه داده تنها هرجا برم و کارامو بکنم.دکتر یا خرید و .... 

ولی دیشب پدرشوهرم مخ شوهرمو خورده و گفته نذار تنها بره و فلان.تو عید امسال هم گفته بود خونه فامیلای زنت نرو عیددیدنی.درحالی که شوهرم خیلی آداب دان و فامیل دوست هست و اگه بگم بریم جایی نه نمیگه.خلاصه که تا حالا هر دعوایی تو خونه شده مقصرش پدرشوهرم بوده و من ازش متنفرم.نمیدونم چیکار کنم که شوهرم حرفاشو حرف حساب نکنه.تا میخوایم چهارپنج تومن پول پس انداز کنیم .از شوهرم قرض میخواد.شوهرمم دلش براش میسوزه و میده ولی بیشعور دیگه پس نمیده.خیلی احترامشو نگه میداریم ولی دیگه داره میره رو مخم.نمیدونم چیکار کنم کمکم کنین.نگین خونتونو عوض کن چون اگه عوض هم کنیم شوهرم بازم باهاشون هفته ای دو سه روز رفت و آمد میکنه.مادرشوهرم ظاهرا خوبه و دوستم داره و منم دوسش دارم ولی امان از دست شوهرش 

عزیزم چخبره هفته ای ۶و۷ بار تقصیر خودته رابطه رو کم کن فوقش دوهفته یبار برو خونشون اونم مثل مهمون نه واسه غذا 

تو کم بری شوهرتم کم کم دیگه نمیره کمتر حرفشو گوش میکنه 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه عوض کردن که خیلی مهمه این از این

من خودم به شوهرم تفهیم گردم عاشق مدر و مادرشم و همینطور که همه ی آدمهای دنیا کامل نیستن و ضعف دارن پدر و مادر اون و پدر و مادر من هم دارن...بنا براین خیلی راحت در مورد ضعفهای رفتاری خانواده هامون حرف میزنیم  انتقاد میکنیم بدون اینکه بی احترامی باشه یا تاثیری رو علاقمون داشته باشه...اگه اینکارو کنی میتونی با همسرت صحبت کنی و قانعی کنی که توصیه های اشتباه پدرشو از این گوش بگیره از اون گوش بیرون کنه

ببین عزیزم بهتره وقتی داره به شوهرت میگه زنت تنها جایی نره پیششون باشی بگی بابا جون مگه چه اشکالی داره ادم تنها بیرون بره دور و زمونه فرق کرده و فلان اگه کفت خونه مثلا پدر زنت نرو بگو بابا جان من اگه ۱درصد بفهمم خانوادم حرمت شوهرمو ندارن یا....  خودم ازشون دست میکشن من شوهرمو جایی میبرم که بخوننش نه بروننش 

بعد شب که رفتی خونه خودت دست شوهرتو بگیر دستت دوتا دستشو ببوس بگو عشقم واقعا بهت افتخار میکنم لایق پرستیدنی چون خداروشکر ذهنت بازه میفهمیدرک میکنی بهم احترام میذاری مثل بابا قدیمی فکر نمیکنی 

خیلی جواب میده بگو خوشحالم که حرفای کسی روی رفتارت تاثیر نمیذاره😜😜

خونه عوض کردن که خیلی مهمه این از این من خودم به شوهرم تفهیم گردم عاشق مدر و مادرشم و همینطور که هم ...

دقیقا خیلی از پدرش انتقاد میکنم ولی شوهرم معتقده که نه اون بزرگترمه و صلاحمو میگه و هرچی بگه محترمه و فلان

ببین عزیزم بهتره وقتی داره به شوهرت میگه زنت تنها جایی نره پیششون باشی بگی بابا جون مگه چه اشکالی دا ...

ببین اصلا پیش من چیزی نمیگه که.همیشه وقتی شوهرمو تنها گیر میاره میگه.کاری مبکنه که شوهرم بیاد باهام دعوا کنه

ببین عزیزم بهتره وقتی داره به شوهرت میگه زنت تنها جایی نره پیششون باشی بگی بابا جون مگه چه اشکالی دا ...

ینی چی حرمت شوهرمو ندارن ازشون دست میکشم؟ چرا باید برا شوهر خانواده خودمونو کنار بذارم؟ اتفاقا این شوهرس کباید دست بکشه چون حرمت زنشو نگه نمیدارن کسی ک بخاطر زنش یا شوهرش ااز پدر و مادر خودش دست بکشه تحت هر شرایطی بد ذاته