2777
2789
وای خاک بر سر اون دختر ینی رابطه داشتن؟

جالبه همزمان با دوتا دختر در ارتباط بوده ، بهش میگم میدونستن زن و بچه داری گفت اره ، البته تویکی از پیامکها دختره گفته زن و بچه داری

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم
جالبه همزمان با دوتا دختر در ارتباط بوده ، بهش میگم میدونستن زن و بچه داری گفت اره ، البته تویکی از ...

دوست دارم پیامکهاشو هک کنم ، این دفعه نمیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه از آب وگل درومدید ومحتاجش نیستید خداروشکر حقوقی از خودت داری دستت زیر سرت باشه

اره مشکل مالی ندارم اصلا ، یک ماه خونه مامانم بودم، روزی چندبار میموی اومدد معذرت خواهی میکرد غلط کردم دیگه برگشتم فقط این بارو فرصت دادم ، اخه ملی اس ام اس داده بود که پول ریختم برات به دختره ، اما به من میرسه همش میگه ندارم ، این عذابم میداد

چقدر خراب بوده میدونسته زن داره خاک برسرش خراب بدبخت

خیلی بد شده دخترا بیشترشون مهم نیست با متاهل دوستن ، اکثرا هم رابطه از جای دیگه دارن ،متوجه شدی

اره مشکل مالی ندارم اصلا ، یک ماه خونه مامانم بودم، روزی چندبار میموی اومدد معذرت خواهی میکرد غلط کر ...

بنظرم ازخدا بخوا اگ باز خیانت میکنه دستشو واست رو کنه

ولی معلومه زن قوی هستی

پخته ام هستی سرد وگرم چشیده

از اینایی نیستی که دیگه خودشونو بکشن

من فقط موندم تو اون دخترا که چرا واس پول هر غلطی میکنن

مرده شور ببرت برو کار کن شاگردی کن عزتت حفظ میشه والا

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
بنظرم ازخدا بخوا اگ باز خیانت میکنه دستشو واست رو کنه ولی معلومه زن قوی هستی پخته ام هستی سرد وگرم ...

اره ، واقعا جنبه ام بالاست ، همه میگن، وگرنه نمیتونستم برگردم و فرصت بدم ، ولی خوب سخته ، دوست دارم اس ان اس هاشو هک کنم ، میدونم به زودی شروع میکنه، اعتماد ندارم

اره ، واقعا جنبه ام بالاست ، همه میگن، وگرنه نمیتونستم برگردم و فرصت بدم ، ولی خوب سخته ، دوست دارم ...

فقط تنها راهت اینه بری یه موبایلی معتبر وبگی واست اینکارو کنه

خودت وارد نیستی نمیتونی اینکارو کنی

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه