2777
2789

لامصب ساعت هفت صبح هر روز بیدار میشه اینقد جیغ جیغ میکنه تا بریم بالا سرش بعد مارو میبنیه میخنده، امروز اینقد خابم میومد گفتم هرچقد جیغ میزنی بزن😐😂بلند نمیشم بالشم گذاشتم رو گوشم🤦🏻‍♀️ گریه نمیکنه هت قشنگ به حالت غر زدن جیغ میزنه ، گریه الکی😂چهارماهشه خوابشو که گرفت تموم شد باید باهاش حرف بزنیم سرگرم شه بخنده، وگرنه حوصلش سر میره اونقد جیغ میزنه تا برم بالا سرش😂بچه هم اخه اینقد تخس

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووووای عزیزم ۴ماهه اخه اون چه میفهمه...نازش کن💋🤗

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چ زود پا میشه .شبا دیرتر بخوابونش 

والا من هی نمیخابونمش شبا که ساعت حداقل یازده بشه بعد میام میبینم خودش سرجاش بیهوش شده، خوابیده😂بعد هرچقدم سرو صدا میکنم میکشمش اینور اونور واسه شیر خوردنم بیدار نمیشه😐

عزیزم از بدو تولدش خودتون و اطرافیان نی نی  زیاد باهاش حرف زدین و سرگرمش کردین که عادت کرده؟ د ...

ارع اصلا روزا هم ها بخام کارامو بکنم باید بزارمش جایی که منو کامل ببینه ، جلو چشمش نباشم جیغ و داد میکنه😐🤦🏻‍♀️😂

اوخودا😍😍عادت کن دیگه ما 6ونیم پامیشیم

اخه شب دوازده میخابم یه بار نصف شب بیدار میشم شیرش بدم دیگه صبجا واقعااااا نمیتونم عادت کنم به زود بیدارشدنننن

شاید گرسنه اش میشه، دختر منم 6 بیدار میشه

ن بابا شیرش نمیخاد دنبال بازی کزدنه، اینکه مام بشینیم بالا سرش حرف بزنیم اون بخنده دست و پا بزنه😐😂