2777
2789
عنوان

۳ماه بارداری بدون حالت تهوع ولی امروز😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 79 پست
دل به دل راه داره 😏😏 قابل توجهت دوتا بارداری رو گذروندم و از توی تازه باردار خیلی اطلاعاتم بیشتره& ...

کاپ زایش بدیم بهت خیالت راحت میشه؟ وای از اینکه باهات همکلام شدم حالت تهوع گرفتم لطف کن ریپلای نکن و اگه کردی نخونده تو اعلانات پاک میکنم و جوابتو نمیدم. اه نچسبه مزخرف

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
اشکال نداره  الان به این فکرکن تاشش ماه دیگه انشاءالله یه نی نی خوشگل میادتوبغلت 😍🤲

آره انشالله  دعاکن صحیح و سالم بیاد بغلم 🥲🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم🦦💔😂 میتونم بگم ما سخترین حاملگی رو داشتیم یا زوده؟؟؟؟ 🤦‍♀️ من بارداری اولم ۲۲کیلو کم کردم ۷۰ ...

توروخدا؟ینی بارداری دومتون راحتتر بود

من با وزن ۴۳ باردارشدم  از هفته پنج تهوع داشتم تا پایان زایمان بالا اوردم

با وزن ۵۰ کیلو سزارین شدم

حالا دیگه از بارداری میترسم

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
کاپ زایش بدیم بهت خیالت راحت میشه؟ وای از اینکه باهات همکلام شدم حالت تهوع گرفتم لطف کن ریپلای نکن و ...

واقعا متاسفم برای این طرز حرف زدنت و این سطح شعورت بیچاره اون بچه ای که میخواد زیر دست تو بزرگ بشه خودت هنوز بچه ای

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

اره ادکلنش ازین تلخاس خودم براش خریدم عاشق بوش بودم الان نمیتونم یه ثانیه تحمل کنم. یا بوی شیرینی. ا ...

آخه عزیزم الهی بگردم

نی نی هم پسره؟😍

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
چه ربطی به غذای مونده داره ته دلشون حالی می‌کنی برای هرکسی شروع حالت تهوع بارداری فرق می‌کنه برای من ...

پس شاید منم همینطوری میخام باشم مثل شما☹️

مبارکه.من بعد از 7سال.ان شاءالله خداوند براتون حفظ‌ش کنه.

عزیزممم خیلی سخته انتظار انشالله خدا برای شماهم حفظش کنه😍🥺برام دعا کن سالم بیاد بغلم

اینکه غذای بدی خورده باشه ته دل خالی کردنع؟ الکی جو میدی. دیدی که خودشم گفت غذا سنگین خورده. خودم مث ...

ممنون عزیز♥️

توروخدا؟ینی بارداری دومتون راحتتر بود من با وزن ۴۳ باردارشدم  از هفته پنج تهوع داشتم تا پایان ...

اره بابا بارداری دومم کم تهوع داشتم خیلی آسونتر از اولی بود🥲🦋

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
کاپ زایش بدیم بهت خیالت راحت میشه؟ وای از اینکه باهات همکلام شدم حالت تهوع گرفتم لطف کن ریپلای نکن و ...

آقا بیخیال ارزش دعوا ندارم فقط دعا کنین سالم بیاد بغلم هرچی بود بخیر گذشت🙈😂

واقعا متاسفم برای این طرز حرف زدنت و این سطح شعورت بیچاره اون بچه ای که میخواد زیر دست تو بزرگ بشه خ ...

عزیزم بیخیال من ارزش ندارم بحث کنید باهم برام دعا کن نی نی سالم بیاد بغلم همه درداش و بجونم میخرم🥺😍

آقا بیخیال ارزش دعوا ندارم فقط دعا کنین سالم بیاد بغلم هرچی بود بخیر گذشت🙈😂

ایشالا تن خودت و دخترت سالم باشه. تصمیم گرفتی کجا زایمان کنی؟ تهرانی یا شهردیگه؟ دکترت کیه؟قرص چیا مصرف میکنی؟ 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس