2777
2789
عنوان

سونو nt و تکون نخوردن جنین

2205 بازدید | 21 پست

دوستان دیروز از دوازده ظهر تا نه شب مطب سونوگرافی بودم و چندین بار هم سونو شدم ولی جنین تکون نمیخورد ب هیچ وجه با وجود اینک چیزای شیرین و بستتی و نوشابه زیاد خورده بودم

آخر سر هم دکتر عصبانی شد گفت فردا عصر برگرد 

براتون چنین اتفاق مشابهی افتاده و اینکه جای نگرانی هست..؟!

دیشب تا حالا از فکر و خیال خواب ب چشام نیومده اگ تجربه ای دارین یا موردی رو دیدین ممنون میشم بگین و کمکم کنین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر چشه بجای آرامش دادن😐

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

زیاد شنیدم،کاکائو و نوشابه خوردن میگن خوبه،بعضیا هم میگن اگه عصر تکون نخورد صبح برو و برعکس

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
بله شنیدم

خب پس نینی حال نداشته اونموقع تکون بخوره امروز برو انساالله اوکیه.چمون خسته بوده لابد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

اره عزيزم 

براي خواهرم همينطور بود بنظرم دستگاه سونوگرافي اش قديمي بوده

چون خواهر من از ظهر رفت تا شب چيزهاي شيرين خيلي خورد از پله هي بالا و پايين ميشد آخرش دكتر نتونست

فرداش رفت بيمارستان صارم خواهرم ميگفت خيلي سريع براش انجام دادن

بله شنیدم

اب پرتقال قبلش بخور تکون میخوره مهم اینه قلبش میزنه .استرس هم نداشته باش.وقتی خونه هستی خودت  چک کن ببین تکون میخوره اشکال نداره .موقع سونو که میشه انگار خوابشون میبره نی نی ها

خوابش سنگینه 

از اون بچه هایی هستش که باید بزور بلند کنی

برای من در حد دوساعت شده تکون نخورده بود همونجا موندم تا تکون خورد

بعد تو سونوی ان تی که جنین کوچیکه تکون شما حس نمی کنین شاید بعد از سونو تکون خورده .