2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 8 پست

سلام یه سوال خیلی ذهن من رو مشغول کرده بارداری بدون هیچ آزمایش و .....درست هست به نظرتون منطقیه یا نه

چطور در گذشته آنقدر راحت باردار می شدند بدون هیچ آزمایش و یا اقدام قبلی

الآنم خیلیا ناخواسته میشن.مشکلی ام نیست ولی خوبه آدم با اطمینان اقدام کنه بعدا مجبور نشه درد دندون بکشه یا کم‌خونی بگیره و خیلی چیزای دیگه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم اکثریت خانوما بارداری عادی دارن 

این آزمایشات بیشتر برای پیشگیریه. 

بهتره انجام بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بقول مامانم قدیمااینقدرغذاها وهمه چی موادشیمیایی توش نبوده که به بدن اسب برسونه همه چیزطبیعی وسالم بوده همه چی هم خودشون میکاشتن وپرورش میدادن بدناسالم بوده مریضی های الان نبوده مشکلی هم اونقدرنبوده واسه بارداری وزایمان.مگه اینکه طرف سرزا میرفت که امکانات زمان مامان بزرگاکم بوده توخونه زایمان میکردن.بلاخره الان هرچی میخوری توش یه موادشیمیایی هست 

البته قدیم هم مشکلات بود 

مثلا موقع زایمان که مسئله ای بوجود میومد ، یا بچه میمرد یا مادر 

ولی الان سزارین میکنن و خطر برطرف میشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

به نظرم دوره الان خیلی بهتر که جلوتر آزمایشی میدیم و از خیلی اتفاقا پیشگیری میکنیم قدیمیا همچین سالمم نیستن الان مادر خود من الان استخون درد و هزار مشکل دیگه داره وقتی داروهای منو میبین که تو بارداری میخورم میگه کاش اون موقع ها هم اینارو به ما میدادن و از خیلی مشکلاتمون جلوگیری میکردن مثل قرص امگا یا کلسیم یا اهن یا خیلی از مکملای دیگه من حتی این غربالگری های جنینو خیلی قبول دارم انشاءالله که برا هیچکس مشکلی پیش نیاد الان تو این دوره دقت کنید چقدر طفل معصوما با مشکلات جسمی و عقلی کمتر شده تو جامعه چون با این غربالگری ها مشکلو متوجه میشن و جلوشو میگیرن ولی قدیما چی این چیزا نبود و اگرم بچه ای مشکلی داشت به دنیا میومد و کلی هم زجر میکشید