2777
2789

مامانم تو مغزم صدام زد. صدای مامانم و شنیدم اسمم و صدا زد. با صدا زدنش بیدار شدم. کسی میدونه؟ واقعیت داره؟ مادرم به رحمت خدا رفتن ولی بخدا صدای خودش بود مثل همون موقع که صدام میزد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ناراحت شدم این متن رو خوندم

ببخشید 😔 انقدر غیر منتظره بود شنیدن صدای مامانم که خودم دارم زار میزنم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ببخشید 😔 انقدر غیر منتظره بود شنیدن صدای مامانم که خودم دارم زار میزنم

فدا سرت . یه حس آمیخته شده با دلتنگی و غم‌ِ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

جنا اذیتت نمیکنن؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

روحشون شاد انشالله که در آرامشن منم خواب خالمو می بینم دوقلو داشت چهار. ساله فوت شد با سرطان ریه استاد دانشگاه بود توی تهران همش دنبال بچه هاشه صحنه ی تصادف لعنتی وقتی ناراحت باشم واضح میبینم اون موقع حدود شیش ساله بودم اون لحظه که طلا های خالمو دادن دست مامانم گفتن تمو‌م‌کرده مامانم به بابام گفت بچه ها رو ببر فقط جیغ میزد. من بدو کردم بغلش کردم برای سن من زود بود دیدن این همه سختی  ناراحت باشم منم می بینم خاله هامو اون‌خالمو که توی تصادف فوت شد حدود دوماه پیش ناراحت بودم باهاش تا صبح حرف زدم صبح که بیدار شدم حالم خیلی بد بود من اولین نوه ی دختری بودم زمان مجردیشون از شهرستان اومدن نزدیک ما همش باهم بودیم 😭😭😭