2777
2789
عنوان

بهم میگه چند روز بریم مسافرت

224 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

با یه پسر اشنا شدم ک دوست صمیمی دامادمونه

بهم‌میگه چند روز بریم مسافرت همو بشناسیم 

بهش میگم خونوادم در این حد اپن مایند نیستن ولی کلا حرفش همینه

به نظرتون چیکار کنم😑😑😑؟ چی بگم بهش

خواهرانه راهنماییم کنین😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه غلطا😒

بگو بشین سر جات بابا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

تا صدسال سیاه اینجوری آشنا نشه والا

اول کاری میگه بریم مسافرت

خوبه فردا روز ابروت جلو دامادتون بره!!!!

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

کسی که برای یکی کوچیک‌ترین احترام و ارزشی قائل باشه به محدودیت/خط قرمزهاش احترام میذاره. تو میگی من به هر دلیلی نمیتونم بیام یا نمیخوام، باید بپذیره. به‌نظرم درمورد شخصیتش بیشتر فکر کن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

این چ مدلشه!

تو خودت پسر تا این حد اپن مایند پررو میخوای مگه؟

بگو اشکال نداره با خواهرمو دامادمون بریم یه روزه یه طرفی و شب برگردیم بیاییم با رعایت شئونات اسلامی 😁

اگر بازم پافشاری کرد بدون یه ریگی به کفششه