2777
2789

فقط میرم از دور سلام میدم و برمی‌گردم😔😔😔ما معمولی ها تو این شرایط گرونی شاید تو عمرمون فقط یبار تجربه کنیم همچین سفرهایی رو... اونم اینطوری شد ...یه حال عجیبی دارم انگار نتونسم فیض ببرم ...ینی من الان رابر امام حسینم،؟؟.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه سلام منو به اقا برسونی .

به ایشون بگید منو شفا بدن . لطفا .‌اسمم سمیرا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الهی دورت بگردم‌

اشکم دراومد متنتو خوندم

قطعا آقا قبول میکنه

زیارتت قبول عزیزکم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

رابر؟

بسلامتی برای ما هم دعا کنین 

برای یه صاحبخانه فرق نداره مهمان بالای مجلس نشسته و اونی که دم دره همین که هستی رو قدر بدون برای عاقبت بخیری ماهم دعا کن🎈

همان روح الدوله سابقم مدتی اومدم ولی تعلیق شدم حالا روحم بازگشته:)

وااااااي عزيزم التماس دعا🤲🌸😍

زيارتت قبول❤️

برو دكتر بهت امپول ميزنه روزي ام دوتا قرص اچ دي ميده ميخوري قطع ميشه.

من تو مكه اينطوري شدم گفتم بايد براي انجام اعمالت نايب بگيري كه اينكارو كردم قطع شد

اشکال نداره غصه نخور سعی کن اروم باشی منم مشهد رفتم پریود شدم ولی انقد سفرمو دوسداشتم اولین و اخرین بود دگ شرایطش نیست برم ولی خب خاطره خوبی شد برام. دعا بخون صلوات بفرست واس منم دعا کن خیلی داغونم و خسته اصن ی اوضاعی دارم فقط خدامیدونه:)

حس بدی واقعا درک ت میکنم 

چرا قرص نخوردی؟؟

انشالله ک قسمت و روزی ت هر ماه و سال ت باشه 

ولی غصه نخور 

فقط زیر قبة نمیتونی بری 

بدون شاید صدای دلشکسته تو رو امام حسین زودتر از کسی ک به ضریح چسبیده رو بشنون