2777
2789
عنوان

اومدم کربلا تا رسیدم پریود شدم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 16130 بازدید | 33 پست
وااااااي عزيزم التماس دعا🤲🌸😍 زيارتت قبول❤️ برو دكتر بهت امپول ميزنه روزي ام دوتا قرص اچ دي ميده ...

خییییلی ضرر داره اخه 

شوک هورمونی 

قضیه حج و مکه فرق داره 

این زیارت 

کار واجبی گردن ش نیست ک 

حتی میتونه از یه در وارد شه از در دیگه خارج شه...حرم حضرت عباس هم ک میشع رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که زائره امام حسینی عزیزم اشکالی نداره🥺

مطمئن باش امام حسین صداتو میشنوه حتی از دور 

همین که آقا جان طلبیده و رفتی یعنی صداتو شنیده یعنی حاجتت روا😍❤

التماس دعا گلم 💚🍀

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اونجام باز کنار ضریح نمی‌رم به احترامش ولی دوبار وارد صحن که حرم توشه شدم وی جلوتر نرفتم

عزیزم حلال خدا رو حروم نکن برای خودت 

بی احترامی نیست ک 

تا جایی ک خدا اجازه داده برو 

این فکر ها رو هم نکن

خوش ب سعادتت عزیزم 

سلام منم برسون منم انشاالله آقا بطلبه بیام 

خیلی دلم گرفته دعا کن مشکلاتم و آینده ام درست بشه و خوشبخت بشم اسمم مریمه    

در ضمن گلم اینم بگم زمان پریودی ب نظرم خیلی خیلی آدم نزدیک تر میشه ب خدا و ائمه چون ی دلشکستگی و حسرت با آدم هست ک بعضی اعمال رو نمیتونی انجام بدی و اگه تو این حالت هر چی بخوای دست رد به سینه ات نمیخوره 

برای من این تجربه شده زیااااد