2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نظراتتون روتوی پربازدیدخوندم  شماروانشناسی؟

بله. اینجا هستم تا به قولی که به پدر مرحومم دادم عمل کنم. ایشون ازم خواست هر وقت تحصیلاتم تموم شد به طور رایگان روزانه ساعتی رو به مردم کمک کنم. این‌روزا هزینه‌ی هر ساعت مشاوره یک میلیون تومانه بنابراین فقط قشر خاصی از خدمات روانکاوی و مشاوره بهره‌مند میشن البته من در یک سازمانی مشغول هستم که بیشتر سر و کارم با مجرم‌هاست (که مشکل روانی دارن) و دانشگاه هم تدریس می‌کنم بنابراین فرصت مشاوره‌ ندارم ولی گاهی با وجود خستگی برای به جا آوردن قولی که به پدر دادم اینجا میام و ساعتی وقت میذارم (حتی شده نصف شب!!) هر چند خیلی از نظراتم اصلا دیده نمیشه ولی من تلاش خودم رو میکنم. گاهی از مشکلات شخصیم هم میگم چون میخوام اعضا با من حس راحتی بیشتری داشته باشن مردم فکر میکنن یک روانشناس نباید خودش هیچ مشکلی داشته باشه و این تصور غلطیه در هر صورت اینجا هستم که کمک کنم اگه خدا بخواد. شاد باشید در پناه حق!

بله. اینجا هستم تا به قولی که به پدر مرحومم دادم عمل کنم. ایشون ازم خواست هر وقت تحصیلاتم تموم شد به ...

خدارحمت کنه پدرتون رو

میشه به آخرین تاپیک من سربزنید...میخام نظرتون روبدونم ...چکارکنم؟؟ یکی ازکاربرهاگفت بهش زنگ بزن ..ولی من دوست ندارم ...نظرشماچیه 

البته پیشنهادخوبیه که طرف بدونه کارش اشتباهه ...ولی من میگم بی اعتناش کنم ...نمیدونم چکارکنم 

اگه خواستید تاپیکهاقبلی روهم نگاه کن درموردهمین جاری وبرادرشوهرم

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

خدارحمت کنه پدرتون رو میشه به آخرین تاپیک من سربزنید...میخام نظرتون روبدونم ...چکارکنم؟؟ یکی ازکارب ...

خدا اموات شما رو هم بیامرزه. چشم در اولین فرصت مطالعه می‌کنم و کامنت میذارم.

بله. اینجا هستم تا به قولی که به پدر مرحومم دادم عمل کنم. ایشون ازم خواست هر وقت تحصیلاتم تموم شد به ...

سلام سال نو مبارک عزیزم منم یه مشکلی دارم واقعااا نمیتونم شغلمو تحمل کنم بیمه کار مبکنم از طرفی همه میگن نیا بیرون ولی دارم داغون میشم خیلی بلاتکلیفم کمکم میکنی

سلام سال نو مبارک عزیزم منم یه مشکلی دارم واقعااا نمیتونم شغلمو تحمل کنم بیمه کار مبکنم از طرفی همه ...

سلام بر شما. ممنونم امیدوارم شما هم سال پربرکتی داشته باشید. عزیزم نمی دونم چقدر به درآمدی که از این شغل به دست میارید نیاز دارید ولی اگه بدون این درآمد هم می‌تونید به زندگیتون ادامه بدید حتی یک روز هم صبر نکنید و استعفا بدید اینکه اینقدر تحت فشار روحی هستید بدون شک ضربه‌های جبران‌ناپذیری به شما وارد می‌کنه که سال‌ها بعد اثر خودش رو نشون میده. اطرافیان جای شما نیستند و زجری که شما می‌کشید رو نمی‌تونن درک کنن پس نیازی به مشورت با اونها ندارید.