2777
2789

الان یه هفته است دارم تند تند میبرم دستشویی ولی اگه خواب بمونم یا یکم دیر کنم جیش می‌کنه سر جاش چیکار کنم که ادرار نکنه شب 

خسته شدم 

مکشل منم هست پسرم سه سالشه شبا پوشک میکنم

منم دخترم سه سالشه 

نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

با جایزه دادن و تهدید کردن هر کاری میکنم شبا نمیتونه خودش رو نگه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید در طول روز کامل از پوشک گرفته بشه و در طول روز بتونه خودشو نگه داره که تو خواب هم بتونه خودشو نگه داره

تو مدتی که در طول روز پوشک نمیشه شبا هم تا وقتی بیداره پوشکش نکن وقتی خوابش کامل عمیق شد تو خواب پوشکش کن و صبح قبل بیداری کامل سریع بازش کن و ببرش دستشویی تا نفهمه که پوشکه

شبا هم قبل خواب آب و سردیجات و چای و دوغ نخوره

هر وقت در طول روز کامل از پوشک گرفته شد و شبا هم پوشکش خشک بود یعنی دیگه می تونی شب پوشکش نکنی

بعد پوشک شب نکردن هم تا یه هفته ده روز یه زیرانداز که پس نده بنداز زیرش که اگر یهو از دستش در رفت همه جا رو به گند نکشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منم دخترم سه سالشه  نمی‌دونم دیگه چیکار کنم  با جایزه دادن و تهدید کردن هر کاری میکنم شب ...

بهش فشار نیار شب ادراری میگیره من وقتی خوابه پوشکش میکنم بشدت بدش میاد ولی زیاد اب میخوره خوب طبیعتا ادرار هم داره

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
اول باید در طول روز کامل از پوشک گرفته بشه و در طول روز بتونه خودشو نگه داره که تو خواب هم بتونه خود ...

ببخشید شما با این روش گرفتید؟چقدر طول کشید؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببخشید شما با این روش گرفتید؟چقدر طول کشید؟

بله

من گذاشتم برای حدود دو سال و هشت ماه یا نه ماه

در طول روز که اگر بچه آمادگیشو داشته باشه سریع گرفته میشه در حد دو سه روز و نهایت یه هفته

شب هم یادم نیست بعد چند وقت دیگه پوشک نکردم  ولی از همون اوایل  که دیگه روز کنترل می کرد شبا دیگه خشک بود که دیگه بعد مدتی شب پوشک نکردم 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بلهمن گذاشتم برای حدود دو سال و هشت ماه یا نه ماهدر طول روز که اگر بچه آمادگیشو داشته باشه سریع گرفت ...

بعد شما ساعتی می بردی؟یا می گذاشتی خودش بگه؟بعد از چند وقت دیگه خودش گفت..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بعد شما ساعتی می بردی؟یا می گذاشتی خودش بگه؟بعد از چند وقت دیگه خودش گفت..

روزهایی که داشتم از پوشک می گرفتم و روزای اول بود خب هر از مثلا نیم ساعت یه بار بهش یاداوری می کردم ولی بعد که کنترل رو بدست بیاره خودش میگه دیگه مثلا روزای بعد هر از یه ساعت یاداوریش کنید و با فاصله بیشتر

بالاخره بچه ها با هم متفاوتن بعصیاشون بی دقت و بازیگوشن و ممکنه اینقدر غرق بازی بشن که دستشویی رو به خودشون بگیرن و باید گاهی ازشون پرسید دستشویی ندارن؟ 

من روزایی که داشتم از پوشک می گرفتم از تشویق استیکر چسبوندن به دیوار دستشویی بعد هر دستشویی موفق  هم استفاده می کردم که موثر بود

خیلی ممنون عزیزم

خواهش می کنم، انشاءالله که موفق باشید، اگر تو سن مناسب اقدام کنید و بچه آمادگی داشته باشه خیلی سریع و راحت پروسه طی میشه