2777
2789
عنوان

با یکی اشنا میشم...

167 بازدید | 15 پست

بچه ها با یکی دارم آشنا میشم خیلی پسر خوبیه ولی مشکل اینه من ایرانم اون فعلا داره ایتالیا ارشد هوش مصنوعی میخونه و احتمالا اگه اوکی شه تابستون میره کمبریج و اگه بره نمیتونه بیاد ایران🥲بنظرتون درسته این ارتباط؟اینکه متعهد بشم به کسی که پیشم نیست اخرش مجهول نیست؟ دفعه قبلم پرسیدم شخص شهر دیگه بود بچه ها گفتن بدرد نمیخوره ولی خب بازم دارم با کسی که جای دیگه ایه آشنا میشم😑🤦🏻‍♀️

ب اشناییت ادامه بده این لا ب لا چندبارم تو برو اونجا و حضوری ببینش و ...

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشناییه یا یه چت معمولی؟؟؟ 

رفتارش شبیه ایرانی هاست یا اونوری ها اصلا به ازدواج باور داره؟؟؟؟ 

این فکر میاد تو سرت شاید اونجا هم حضوری با یکی باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فقط ی سوال اینارو از کجا پیدا میکنین ؟😂🥲 من دوتا خواستگار دارم همونا هم رو هم یک ادم کامل نمیشن از ...

بخدا پیدا نمیکنم پیدا میشن😂😂چون خودم واقعا تو فاز اشنایی اینا نیستم چون سنم کمه ادم درستم پیدا نمیشه و خواستگارای منم اینطورن ادم بی ایراد وجود نداره همشون یا پول دارن ولی سنشون بالاست یا هم سنشون کمه پول ندارن اخلاق ایناهم بماند که خیلیاشون ندارن🤦🏻‍♀️

آشناییه یا یه چت معمولی؟؟؟  رفتارش شبیه ایرانی هاست یا اونوری ها اصلا به ازدواج باور داره؟؟؟؟& ...

نمیتونم اسمشو چی میشه گذاشت یه ماهه صحبت میکنیم تازه رفته ایتالیا دانشگاه علم و صنعت بود یه سالی هیچ نمیشهکه رفته.اصلا شبیه اونوری ها نیست و میگه از ایران ازدواج میکنه اعتقاداتشم از دست نداده همینشو دوست دارم اکثرا ایرانیا یه مسافرت میرن اعتقاداتشونو از دست میدن ولی این اینطور نیست🥲

نمیتونم اسمشو چی میشه گذاشت یه ماهه صحبت میکنیم تازه رفته ایتالیا دانشگاه علم و صنعت بود یه سالی هیچ ...

شاید فقط به عنوان دوست معمولی نگاه میکنه 

حواست باشه اینقدر وابسته نشی که ضرر کنی موفق باشید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی