2777
2789
عنوان

خواهرا خواهش میکنم دل داری بدین حالم خیلی بده ثواب بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست
منم بخدا دختر خیلی دوست دارم الان عاشق دخترمم ولی خانواده شوهرم مسخره میکنن همیشه میگن تو پسر نمیاری ...

برن گم شن احمقااااا....برا خودت زندگی کن....نه برا حرف یه مشت کم عقل.........عمه ی شوهرم ده تا دختر آورد به امید پسر شدن....یازدهمی پسر شد....شد بلای جونشون....اما این دخترا بودن تو شرایط سخت هواشونو داشتن.....فقط بدون هر چی اون بالا بخواد....حکمت خدا....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برن گم شن احمقااااا....برا خودت زندگی کن....نه برا حرف یه مشت کم عقل.........عمه ی شوهرم ده تا دختر ...

بله عزیزم خدا بزرگه آخه یه هم عروس دارم اون ۱۱ساله ازدواج کرده باردار نمیشه ولی همیشه منو مسخره میکنه

بله عزیزم خدا بزرگه آخه یه هم عروس دارم اون ۱۱ساله ازدواج کرده باردار نمیشه ولی همیشه منو مسخره میکن ...

بزار مسخره کنه......برات اصلا مهم نباشه...تا میتونی پیششون قربون صدقه دخترات برو....از گل نازک‌تر نگو....ارزش اونا زمانی بالاست که تو بهشون بها بدی

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️