2777
2789
عنوان

وقتی کسی مریض میشه منم ...

162 بازدید | 6 پست

دوستان وقتی یکی از نزدیکانم مریض میشه منم اون مریضی رو می گیرم، منظورم بیماری واگیر نیست، شاید تلقین باشه، نمیدونم، مثلا شنیدم دوتا خواهر بودن وقتی یکیشون داشته زایمان میکرده اون یکی خواهر دردشو حس میکرده، منم اینطوریم، کسی تجربه ای داره؟ چطوری جلوی این موضوعو بگیرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من و برادرم هم دقیقا همینجوری هستیم چن وقت پیش یه باره ای ساعت نه و نیم و ده صبح دندون درد شدید گرفتم تا فردا عصرش ادامه داشت بعد که داداشمو دیدم گفت همون موقع دندونش رو جراحی میکرده تا فردا عصرش درد داشته و یا موارد زیاد دیگه خیلی پیش اومده 

اره من و برادرم هم دقیقا همینجوری هستیم چن وقت پیش یه باره ای ساعت نه و نیم و ده صبح دندون درد شدید ...

وای بچه ها چیکار کنیم، من یه عالمه خواهربرادرو خواهرزاده دارم، نمیشه همیشه درد یکیشون بیفته به جونم که😐

وای بچه ها چیکار کنیم، من یه عالمه خواهربرادرو خواهرزاده دارم، نمیشه همیشه درد یکیشون بیفته به جونم ...

من با بردارم اینجورم بیشتر اون موقع یادم نیس بعد چند وقت دیگش ازش میشنوم که انروز که اون دردو داشته منم همون درد داشتم چندسال پیش مریض شد منم به خاطرش استرس شدید گرفتم چندکیلو وزن کم کردم خیلی بد بود  

سلام خانم. منم پوکی استخوان دارم وسط منطقه قرمز اسفند ماه فهمیدم.   شما چکار کردید. با دارو 

پوکی تا حدی بهتر میشه چکار باید کرد ...

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم