چند تا سوال دارم ازت خواهشن جواب بده ❤️💐 منم برات دعا میکنم که انشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده ب ...
عزیزم همزمان نمیشه هم سایپا ثبت نام کنی هم ایران خودرو اصلا یکی از گزینه های که موقع ثبت نام باید تیک بزنی و کامل کنی اینه که میگی همزمان در ثبت نام ایران خودرو یا سایپا شرکت نکردم،چه ایران خودرو بخوای ثبت نام چه سایپا فقط برای طرح مادران پول نمیخواد برای ثبت نام عادی و خودروهای فرسوده باید ۹۰ تومان تو حسابت باشه و حسابتو وکالتی کنی،سایپا کوییک و ساینا داره.
تو رو خدا ببخش هی سوال میکنم 😔 ۱- شانس قبولی تو سایپا بیشتره یا ایران خودرو ؟؟؟؟ ۲- قیمت کو ...
فکر کنم شانس برنده شدن برای سایپا بیشتره چون شرکت کننده برای ایران خودرو و پژو پارس بیشتره،داخل سایت سایپا گفته ثبت نام تا ۳ روز ادامه داره ولی سعی کن زودتر ثبت نام کنی،قیمت بستگی داره که پیش فروش باشه یا فروش فوق العاده ،معمولا اگهدفروش فوق العاده باشه تقریبا نصف قیمت بازار هست و ۳ ماهه خودرو رو تحویل میدن اگه پیش فروش باشه یک سال طول میکشه خوردو رو بهت تحویل بدن و الان تقریبا یک سوم مبلغ رو ازت میگیرن و مابقی پولو به نرخ قیمت اون موقع خودرو باید پرداخت کنی البته قیمت کارخانه نه قیمت بازار.بعد از وکالتی کردن حساب چند ساعت طول میکشه تا بتونی ثبت نام کنی ولی دقیق نمیدونم چند ساعت.
آها خب بعضیا که ندارن ۹۰ میلیون بدن چیکار کنن 🥺 بنظرت شانس قبولی توش انقد هست که آدم طلاهاشو ...
الان دوره ی قبل که پولی شده بود دیگه خیلیا شرکت نکردن چون پول نداشتن ،والا قبولی بستگی به شانست داره من اگه باشم هیچوقت واسه شرکت تو قرعه کشی طلا نمیفروشم.