2777
2789

منو همسرم خیلیییییی همو دوست داریم 

مثلا تو حالت عادی پیش هم باشیم حرف زدنش باهام فقط با قربون صدقه و ایناست 

کارای زیادی برای خوشحالیم میکنه 

هر وقت مریض و حال بد باشم ناراحت میشه و خودشو به درودیوار میزنه تا من خوب شم 

ولی دعوای الکی و بی دلیل و سردی بی مورد  و حس بد و منفی خیلی برامون پیش میا که اکثرشونم بعد رفتن به خونه یکی از اقوام نزدیکمون هست 

زندگی خودشون واقعا خوب نیست 

نمیخام قضاوت کنم و باهام دعوا کنین ولی مشخصه حسرت زندگی و رابطمونو میخوره 

بنظرتون چنین چیزی ممکنه ؟

ببخشید طولانی شد خانوما

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نرو دورشون مگ مجبورت کردن 

چند بار به ذهنم خورد که اینجوریه و چشم دیدن خوشیمونو نداره ولی نمیخاستم چنین تصوری ازش داشته باشم ولی بعد ازینکه چند روز پیش رفتیم خونشون و الکی الکی ۴ روزه قهریم یکی از اطرافیان بهم گفت این موضوعو و نشستم بهش فکر کردم و متوجه شدم 

بله چشم می‌خورید 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
اره چشم خیلی بده

واسشون احترام قائلم ولی خب واقعا مدتهاست بخاطر این موضوع دوتامون داریم اذیت میشیم 

کاش میشد نبینیمشون دیگه ولی نمیشه 

کمتر برید مهمونی و اینکه آدم بخواد قهر هم کنه ب نظرم دلیل قهر بگه  اگه با حرف زدن درست نشد😂ب ...

به حدی دوتامون مخصوصا نامزدم عصبی و بی منطق میشیم که کار به حرف نمیرسه 

چند بار به ذهنم خورد که اینجوریه و چشم دیدن خوشیمونو نداره ولی نمیخاستم چنین تصوری ازش داشته باشم ول ...

دگ نرو عزیزم ارزش ندارن همینجوری الکی الکی اگ رابطتت با شوهرت سرد شد چی؟البته خدایی نکرده

به حدی دوتامون مخصوصا نامزدم عصبی و بی منطق میشیم که کار به حرف نمیرسه 

اره میدونم واقعا آدم عصبی میشه 

ولی خب میدونی ی قانون هست وقتی عصبی میشی ب طرف مقابل بگو من چند دقیقه این مکان ترک میکنم 

برو لیوان آب بخور گلاب بو کن نفس عمیق بکش

بعد باهاش حرف بزن همین:)

دیوانه سالم