2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستم 

یه باشگاه میرما 😑😑😑😑بعد میام خونه تکونی اونم نه زیاد در حد دو تا کابینت تمیز کردن ( البته روز من از ظهر ۱ به بعد شروع میشه ) 

همه کارام پشت هم میافته

اینقدررررر رو خسته میشم نمیدونم چرا 

انرژی ندارم دیگه 

شام ماکارونی گذاشتم رفتم حموم اومدم لش کردم خیلی خسته ام😭😭😭😭😭دست و پامو اصلا جون نداره

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

همسرم این ماهو همش برف وبارون بود تعطیل بود😔هشت روز کار کرد فقط اونم حقوقشو ندادن فعلا میگن نیست،خو ...

ای خدا الهی بمیرم 

ان شالله خدا ی در خیری روتون باز کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم

ماهم مریضیم بدم میاد  دوس داشتم حالم خوب بود میرفتم‌بازار

اره اینجور موقع ها که همه درحال خریدن منم حس خوبی میگیرم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ماشالله چه زرنگ

قربونت عزیز،سرکارمیرم براهمون. برنجمم نیم‌پز کردم فردا دم میزنم. موند سیب‌زمینی که اونم اومدم ازمدرسه گریل میکنم توی فر تا خورشتم گرم بشه. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
منم میرفتم باشگاه اومدنی انگار تیر خورده بود بخدا لش لش    

اونوقت شوهرم مسخره می‌کنه😑😑😑

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺