2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه سوال بپرسم من هفته ۸ هستم  خیلی دلم ضعف میره با اینکه خوراکی خوردم چیکار کنم این ح ...

بسلامتی عزیزم،بخدا من اطلاعی ندارم من با اینکه الان نوزده هفته هستم از اول بارداری کلا ضعف داشتم ☹️

عزیزم ترشحات ندارم اما چند روزه خارش گرفتم

اگه خیلی خودتو خشک میکنی یا با مایع ضدعفونی کننده میشوری ممکنه باکتری های خوبش از بین رفته 

خارش گرفتی 

یا حساسیت به زیرلباست گرفتی 

یااینکه کمی عفونت گرفتی 

♥️♥️♥️
بسلامتی عزیزم،بخدا من اطلاعی ندارم من با اینکه الان نوزده هفته هستم از اول بارداری کلا ضعف داشتم ☹️

عزیزممم ♥️

یعنی ادامه داره این وضعیت چه سخته خدا بهمون صبر بده اخه من قبلا پرخور نبودم الان دلم ضعف میره میرم چیزی بخورم ولی از نظر روحی اذیت میشم  🥲 من فکر کردم شاید اوکی شم دو هفته دیگه 

اگه خیلی خودتو خشک میکنی یا با مایع ضدعفونی کننده میشوری ممکنه باکتری های خوبش از بین رفته  خا ...

اره عزیزم خودمو خشک میکنم بعدش سشوار میزنم ،بعد هفته ای یکبار با سم و بچه اونجا و کف میزنم ،خلاصه چند روزه اینطوری شدم برم دکتر ؟؟؟

عزیزممم ♥️ یعنی ادامه داره این وضعیت چه سخته خدا بهمون صبر بده اخه من قبلا پرخور نبودم الان دلم ضعف ...

گلم من نمی‌دونم بدن شما چطوریه ساید برای شما متوقف بشه اما من شدید ضعف میکنم و میخورم همچنان🥺😍

اره عزیزم خودمو خشک میکنم بعدش سشوار میزنم ،بعد هفته ای یکبار با سم و بچه اونجا و کف میزنم ،خلاصه چن ...

زیادم بخوای تمیز و کنی و خشک کنی 

خوب نیست 

اره اگه بهتر نشدی برو دکتر که بهت دارو بده 

من ترشحاتم سفید و غلیظ و زیاد شده بود دکتر بهم قرص واژینال نیستاتین داد 

♥️♥️♥️
نوش جانت عزیزم انشالله گل پسرت صحیح و سلامت و تپل مپل بدنیا بیاری 😘♥️😍

عزبزم نی نیم دختره 😍دیگه تیکرشو  عوض نکردم،ایشالا نی نی شما هم سالم بیاد بغلت😘

زیادم بخوای تمیز و کنی و خشک کنی   خوب نیست  اره اگه بهتر نشدی برو دکتر که بهت دارو ...

پس بعد این دیگه سشوار نمی‌زنم ،اره برم شاید عفونت گرفتم برم آزمایش بدم ببینم چی میگه ،الهی تو‌دلبت سالم بیاد بغلت،موقع زایمانت منم دعا کن بعد چند بارداری ناموفق زوری باردار شدم و شرایطم سخته و استراحت مطلق هستم،منو از یاد نبر ،ممنونم ازت ❤️