2777
2789
عنوان

زایمانم ۷اسفنده

254 بازدید | 26 پست

زایمان دوممه 

سزارین 

خیلی استرس دارم 

چون  میدونم چه خبره 🥲 میترسم خعلی 

میشه نکات مهمی ک واس سزارین بهتره انجام بشه رو بهم بگید؟ 

♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس عزیزم

لذتشو ببر

هفته چندم هستی؟

ببین سعی کن بعد عمل وقتی اجازه دادن مایعات بخوری

نسکافه قهوه چایی اب زیاددددددد بخور وگرنه سردرد میشی

این نصیحت و یه متخصص بیهوشی به من کرد 

چندهفته سز میشی؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

الهی بچه‌ت هم ماهی من میشه🥰😍احساساتی میشه و دلسوز🥺انشالله سالم هردو از اتاق عمل بیاید بیرون گلم من تجربه ندارم وگرنه راهنمایی میکردم🤗

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))

سزارین که راحته

بسلامتی دنیا بیاد فسقلی

با خودت لوسیون بدن ببر قبل از تخت بلندشدن شکمت رو چرب کن(نزدیک بخیه ها نزنی)

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

مگه چه خبره؟ 🤒

قبل از این که اولین بار از تخت بیای پایین یه شیاف بزن، من این کار و کردم دیگه دردی نداشتم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤