2777
2789
عنوان

باردارها بیاین

135 بازدید | 11 پست

دوستان ازمایش بارداری رو گرفتم الان میخوام برم دکتر چه سوالهایی باید بپرسم ؟واینکه معاینه هم میکنن من شنیدم برای افراد باردار نباید جاازه داد معاینه انجام بشه لطفا راهنماییم کنید

نه معاینه نمیکنن

بگو چیا بخورم چیا ممنوعه و ...‌

بقیه اش رو دکتر میگه

سخت هم نگیر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای؟ برو چکاپ کامل و تیروئید اینا برات بنویسه و سونو قلب بعد دوباره جواب اینارو ببر بهش نشون بده دارو و مکمل برات بنویسه

حالت تهوع و ترش کردن سرگیجه اینا هفت هشت هفته شروع میشه هر کدوم داشتی بگو برات دارو بنویسه

پرونده تشکیل بده و ..

چرا زودتر نرم؟خیلیا میگن زودتر برید که سریعتر براتون دارو و ازمایش و سونو رو بنویسه 

برا اینکه اکثرا زودتر از 8 هفته قلب جنین تشکیل نشده دکتر سونو شکمی میکنه صدا قلب جنین نیاد واژینال انجام میده خودتم کلی نکرانی میکشی 

من خودم زودتر رفتم الکی دوبار سونو واژینال کردن کلی هم استرس کشیدم 

8 هفته رفتم قلب جنین تشکیل شده بود

چند هفته ای؟ برو چکاپ کامل و تیروئید اینا برات بنویسه و سونو قلب بعد دوباره جواب اینارو ببر بهش نشون ...

من الان شش هفته هستم ولی برای همین که این موارد رو بنویسه بهتره برم ویزیت بشم حالا اگ بعد دیدم این علائم رو دارم بازهم میرم

برا اینکه اکثرا زودتر از 8 هفته قلب جنین تشکیل نشده دکتر سونو شکمی میکنه صدا قلب جنین نیاد واژینال ا ...

نه من نمیرم سونو الان الان میرم دکتر زنان که ازمایش برام بنویسه چون ویتامینام قبلا پاین بوده شاید دارو بده بهم من شنیدم مال بعضیا همون هشت هفته هم هنو تشکیل نمیشه همین الانم استرسشو دارم دعام کنید لطفا