2777
2789
عنوان

ب نظرتون هنوز جای نگرانی هس ؟ 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 24 پست
سرکه و سس مایونز کافی نبود ؟ این کارم باید بکنم حتما ؟ بعد دیگ جواب میده حتما ؟

ما شپش گرفتیم نفت هم زدیم به سرمون،فقط وفقط اسفنددد جواب میده..میجوشونی اسپری میکنی به موهات پلاستیک میزاری به موهات بعد ۱ساعت میری حموم جوابه جوابببب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شپش گرفتیم نفت هم زدیم به سرمون،فقط وفقط اسفنددد جواب میده..میجوشونی اسپری میکنی به موهات پلاستیک ...

مرسیی عزیزم پس این کارم میکنم ک قشنگ خیالم راحت شه

فقط ببخشید این سوالو میپرسم شپش چطوری بهتون انتقال پیدا کرد ؟ دوست داشتید جواب بدید

مرسیی عزیزم پس این کارم میکنم ک قشنگ خیالم راحت شه فقط ببخشید این سوالو میپرسم شپش چطوری بهتون انتق ...

خواهش میکنم عزیزم💗

ازتوی مدرسه گرفتیم،نه اصلا اشکالی نداره راحت باش،موهامونو کوتاه کردیم پسروووونه

خواهش میکنم عزیزم💗 ازتوی مدرسه گرفتیم،نه اصلا اشکالی نداره راحت باش،موهامونو کوتاه کردیم پسروووونه

اهان بازم مرسی ازت 

یعنی تو کل عمرم انقدر استرس نکشیده بودم 😂🤦‍♀️

🤣🤣🤣 اخه من خیلی رو بهداشت و این چیزا حساسم شپش واقا واسم مث یه کابوسه 

بهت حق میدم ولی نگران نباش اگر خارش نداری و چیزی پیدا نشده چیزی نیست  آخه طی جلساتی که سالانه در مدارس برگزار میشه و مربی بهداشت در مورد شپش صحبت میکنند با سرایت کردن سر به خارش میفته و فوری رشک ریزی می‌کنه شپش 

بهت حق میدم ولی نگران نباش اگر خارش نداری و چیزی پیدا نشده چیزی نیست  آخه طی جلساتی که سالانه د ...

یعنی اگ شپشی باشه همون روز اول شروع ب خارش میکنه درسته ؟

یعنی اگ شپشی باشه همون روز اول شروع ب خارش میکنه درسته ؟

اره فکر کنم اون شپش بالغش هست که می‌تونه منتقل بشه و با حرکت و تغذیه از پوست و مو سر شروع به خارش می‌کنه سرچ بزن همه اطلاعات مربوط نوشته