2777
2789
عنوان

💔طلاق

217 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم .این چیزایی رو که میگم واقعا شاید خیلی هامون ندونیم.همکارای حقوقی گلم کاملا در جریان این موارد هستن و گاهی اوقات خیلی از این مسائل برای موکل هاشون پیش میاد .علتش هم جهل به حکم ندانستنش هست .

اولیش درمورد طلاق هست که طلاق باید در طهر غیر مواقعه انجام بشه یعنی در پاکی باشه که خانم با همسرش رابطه نداشته.اگر داشته باید دوباره پریود بشه پاک ک شد طلاق بگیره.در غیر این صورت طلاق باطله.و حیض .نفاس.استحاضه هم باطل میکنه طلاق رو باید کلا پاک باشی.

مدت عده برای خانم هایی که پریود میشن.سه طُهر هست(یعنی سه بار باید پریود بشی)

و خانم هایی که پریود نمیشن اما در سن خانم هایی هستن ک حیض میبینن یا اینکه منظم پریود نمیشن هر چندماهی.عده اشون سه ماه کامل قمری هست .

در دوران عده ازدواج و رابطه جنسی حرام است .و طبق نظر برخی مراجع حرام ابدی میشه .اما از نظر اقای مکارم شیرازی ازدواج در عده اگر عقد توسط وکیل خوانده بشه باعث حرمت ابدی نمیشه)و اقای شبیری نظرشون این هست زنا با زن شوهر دار یا زنی که توی عده هست باعث حرمت ابدی نمیشه.)عزیزان درضمن عده زنی که همسرش فوت شده ۴ ماه و ۱۰ روز هست .

و اینکه عده ازدواج موقت برای خانومی که پریودنمیشه ۴۵ روز هست برای خانومی که پریود میشه ۲ طهر است.

پس این اشتباهه کلا که میگن عده طلاق سه ماه و ۱۰ روزه.

سوال حقوقی یا شرعی داشتید درخدمتم ..

♥️تا شدم بى خبر از خويش خبر ها دارم بى خبر باش كه خبر هاست در اين بى خبرى👶🏻👧🏻بارانا و باربد قلب مامان♥️💖اهواز شهر من❤️شاغل در حوزه حقوقی و بیمه

چه جالب ممنون 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب ممنون 

خواهش میکنم عزیزم من وکیل نیستم اما خواهرم وکیل هستش .اگر درمورد وکالت سوالی داشتین شمارش رو میزارم 

البته من خودم حوزه درس خوندم سوال شرعی باشه پاسخ میدم توی سایت

♥️تا شدم بى خبر از خويش خبر ها دارم بى خبر باش كه خبر هاست در اين بى خبرى👶🏻👧🏻بارانا و باربد قلب مامان♥️💖اهواز شهر من❤️شاغل در حوزه حقوقی و بیمه

عزیزم اگر پریودت تموم شده باشه اما هنوز غسل نکرده باشی درسته؟

برای طلاق پاکی از حیض کافی

خواهش میکنم عزیزم من وکیل نیستم اما خواهرم وکیل هستش .اگر درمورد وکالت سوالی داشتین شمارش رو میزارم& ...

ممنونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره