2777
2789
عنوان

زوج درمانی

278 بازدید | 13 پست

به نظرتون مشاوره و زوج درمانی چقدر تاثیر داره توی زندگی افراد؟؟؟

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 
بستگی ب اون زوج داره

به نظرتون اگر دو طرف یکیشون قبول داشته باشه و طرف مقابل نه میشت امیدوار بود ؟؟

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به خداباشه شماتلاشتو بکن نتیجه اش باخدا.که بعدا ب دلت نگی کم کاری کردی .

برای خودم نمیخواستم یه بنده خدایی ازم سوال کرد منم تجربه نداشتم چیزی نگفتم برای همین این جا پرسیدم ممنون که وقت گذاشتید 

مشاوره زوج درمانی خیلی تاثیر داره اگر پیش یه دکتر خوبو با تجربه برید من خودم پیش دکتر پیمان حمزه نژاد رفتم انقدر با تجربه و توی این زمینه تخصص زیادی دارن که مشاورشون خیلی به زندگیم کمک کرد.

من خیلی به مشاوره اعتقاد دارم. میخواد زوج درمانی باشه، مشاوره خانواده باشه، واسه اضطراب یا هرچیز دیگه ای. مخصوصا زوج درمانی چون تو کشورمون واقعا آموزش مناسبی نداریم. من خودم کلینیک مهربد میرم واسه مشاوره

مشاوره زوج درمانی خیلی تاثیر داره اگر پیش یه دکتر خوبو با تجربه برید من خودم پیش دکتر پیمان حمزه نژا ...

ممنون از این که راهنمایی کردید یکی از دوستانم خیلی به مشکل برخوردن اصلا به طور عجیبی رابطشون خراب شد سالهاست باهم زندگی میکنن خیلی رابطشون خوب بود یهویی در عرض چند ماه کنفه یکون شده همش دعوا و درگیری حالا میخواد بره مشاوره ولی همسرش قبول نداره از من راهنمایی خواست منم چون تجربه نداشتم گفتم از دوستان بپرسم ببینم نظرشون چیه

عزیزم قطعا باید تلاش دو طرفه باشه تا نتیجه بگیرین ولی خب اگه روانشناسی که میری کارش خوب باشه حتما روال درستتری رو تو زندگی زناشویی میری جلو من خودم کلینیک پیوند مهربانی میرفتم و راضی بودم.

برای زوج درمانی کلینیک روانشناسی تفکر آگاه خیلی خوبه من رفتم پیش دکتر مجید صادقی برای مشاوره قبل از ازدواج واقعا راضی بودم و به همه اونایی که میخوان ازدواج کنن اینو پیشنهاد می کنم 

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن

🔴🔴🔴

این جا برای تبلیغ شماره و آیدی میدن.

نی نی سایتی ها حواستون باشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم من چون صدتا مشاور رفتم وبالاخره  از یکیش جواب گرفتم همون و همه جا میگم ومعرفیش میکنم شاید بدرد یکی خورد انصافا کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست و باسواده تو زمینه فردی  خانواده کودک و زوج درمانی  مشاوره میده هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۷ میگیره برا زوجین ۲۵۰فک کنم عالیههه

خواستی ازش نوبت بگیر 

اینم شمارش

09199541937

فقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری

اینستاشم خواسی بگو بدم