2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی🚗

112 بازدید | 14 پست

آئین نامه رو دفعه ی اول قبول شدم ، امروز آزمون شهری رو برای بار دوم رد شدم از اعصاب خوردی و استرس سردرد گرفتم😭😢بخدا رانندگیم در حد خوب و رو به پیشرفتم ، از استرس آزمون ، ماشینو دو بار خاموش کردم بخاطر اون رد شدم ، گفت بفرمایید پایین ردی ، ماشیناشونم داغونه😣هفته ی بعد از دوباره باید برم واسه آزمون ، خدایا قبل عید تموم بشه از استرسش نابود شدم😐همش استرس اینو دارم نکنه دفعه ی سوم خدای نکرده رد بشم بیفتم رو دور رد شدن😓پیش همسرم اصلا استرس نمیگیرم داخل شهر رانندگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بار اول رد شدم ، الان استرس دارم  راستی بار اول رد شدی رفتی آموزشگاه برات دوباره کلاس گذاش ...

بله باید بری آموزشگاه یه جلسه کلاس اجباری داری ۲ساعت هزینشم اینجا ۲۰۷ هزار تومن + دو تا ۴۱ هزار تومن بعد اون تاریخ آزمونو میزنن

دفعه اول سر چی رد شدی

سر یه چیزای مسخره رد میشم یعنی بگم میخندین ، سر اینکه راهنمای چپ نزدم + ترمز دستی رو آزاد نکردم من سر دور دو فرمون و پارک دوبل اینا نمیمونم😭

فقط اون استرسی که اون چند ساعت دارم اذیتم میکنه مخصوصا پیش افسر😢

بازم عیب ندارهه  

منو نخورین مزاحمت و این چیزا و دعوا درست نمیکنم مرسی  لطفا هم یکم دل داشته باشین کاربری 23 عم هست