2777
2789

من بچه اولمه و هیچ تجربه ای ندارم ،میشه بگین چیا لازمه ،نمبخوام سیسمونی بیارم ,می‌خوام خودم همه چیو بخرم فقط وسایل ضروری طوری ک لنگ هم نمونم ،میشه بگید چیا لازمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گهواره نگرفتم. تخت هم نگرفتم. گهواره بچه عادت میکنه  جای بری خوابش نمیبره تا گهواره نباش

ولی اگر خودت رو تخ میخوابی تخت کنار مادر گزینه مناسبی فعلا

خدایاشکرت❤💙💛💜

ببین

اول که لباس نوزاد سایز ۰ و ۱نخر اصلا

چون بدردت نمیخوره

دوم مایبیبی سایز ۱فقط بسته کوچیک بهخر چون تهش ۱هفته استفاده کنی شایدهم کمتر

۴تاعرق گیر ۴تا آستین کوتاه ۴ تا بلیز آستین بلند و ۷تا شلوار براش بخر چون بعد ۴۰روزگی دیگه بکارت نمیان

بنظرم کالاسکه نخر کریر هم نخر

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

گهواره

تشک

ساک،روسری بچه،لباس سایز صفر و یک و...

پستونک،شیشه شیر‌،شامپو،نرم کننده،کلاه ،رکابی،جوراب،دستکش

کالسکه روروئک

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

من از ذووووق کلیییی لباس نوزادی خریدم

فقط پولم دور ریختم خصوصا  چند دست سرهمی خیلی زود کوچیک میشن.

حالا شلوار مثلا سایز و ۱ چندتا بگیر واقعا بکار میاد بقیه اش نه دیگه ۱ دست بیمارستانی کافی. ی دونه سرهمی سایز بزرگتر اگر دوست داشتی چون زود کوچیک میشه. حالا دو دست بلوز شلوار. چندتا شلوار تک

زیر دکمه هم خوبه بگیری با توجه ب فصلی که کوچولوت دنیا بیار لباس بگیر.

دیگه بعد ۲ ماهگی میتونی برا خودت طبق اندازه خودش و نیازش هرچند وقت ی بار لباس براش بخری

خدایاشکرت❤💙💛💜

سلام بسلامتی عزیزم مبارکت باشه

گهواره 

شیشه شیر، پستونک، فلاسک برا ابجوش، ی کیف برا وسایل نوزاد، پتو بالشت، پارچه فروشی بری خودشون دارن تشکچه نازک ک ی لایه پشم شیشه هست بخر بده خیاط برات اندازه دلخواهت در بیاره، پارچه کهنه و قنداق

لباس بادی چنددست زیر شلواری کلاه پیش بند پیراهن 

ی لباس سرهمی ک کلاهم داره برا بیمارستان سیسمونی فروشیا بگی بهت میدن 

پوشک، پوار ‌‌، گوش پاک کن. دستمال مرطوب، پنبه

کرم برای پای بچه

پشه بند 

دوس داشتی کمد 

سطل پارچه ای برا لباس کمد نگرفتی

تشک تعویض ک پلاستیکیه

ما تخت خریدیم اصلا توش نخوابید حیف پولمون الان باباش پذیرایی میخوابه من و نی نی باهم تو اتاق چون ن ...

خب بزار رو تختش بیدارشد شیر خواست از رو تخت برش دارشیر بده دوباره بزار بزار عادت کنه به تخت وجدا خوابیدن 

خدایا شکرت