2789
اظهارنامه اس

تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی جواب اظهارنامه رو بده مبنی بر اینکه اقای فلانی در تاریخ فلان طبق شاهد های موجود من در منزل شما هستم دلیل این کارتون چیه ؟ یا مثلا من برای زندگی مشترک اعلام آمادگی میکنم منزل اوکی شد اطلاع بده یا تشریف بیار دنبالم 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای چی عدم تمکین؟مگه برنگشتی؟مهر گذاشتن اجرا که کاری نداره اول میری عریضه نویس دادگاه اونجا یه برگه ...

پس میرم نفقه ام و اجرا میزارم چون واسه مهریه هیچی نداره

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
چطوری کجا برم

اینقد نابلدی باید وکیل بگیری وکیل کارکشته هم نمیخواد 

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.

عزیزم شما شرایط ضمن عقدت عندالمطالبه بوده یا عندالاستطاعه بوده مهریت 

و اینکه اگر اون رفته عدم تمکین گرفته شما هم برو شکابت نفقه مطرح کن 

مرحله بعد برو برای مهریه دادخواست بده

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
پس میرم نفقه ام و اجرا میزارم چون واسه مهریه هیچی نداره

خب عزیزم شما باید اثبات کنی که برای چی عدم تمکین کردی...اگر عدم تمکین ایشون رد بشه نفقه داره وگرنه خبری از نفقه نیست ناشزه ای...مهر فقط بهت تعلق میگیره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم شما شرایط ضمن عقدت عندالمطالبه بوده یا عندالاستطاعه بوده مهریت  و اینکه اگر اون رفته عدم ...

عندالمطالبه اس ۲۱۴ تا

خب عزیزم شما باید اثبات کنی که برای چی عدم تمکین کردی...اگر عدم تمکین ایشون رد بشه نفقه داره وگرنه خ ...

چطوری اثبات کنم از خونه پدرش بلند نمیشه عذابم میده

چطوری اثبات کنم از خونه پدرش بلند نمیشه عذابم میده

اگر حق انتخاب مسکن داشتی راحت بودی...الان به این خاطر که نمیشه ناشزه میشی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
 اگر حق انتخاب مسکن داشتی راحت بودی...الان به این خاطر که نمیشه ناشزه میشی

باید الان چیکار کنم میتونم فردا برم بگم برگشتم سر خونه زندگیم اما مهریه یا نفقه ام و اجرا بزارم

تمکین در مقابلش نفقه اس شما فعلا فقط برا نفقه دادخواست بدید دلیتونم این باشه که خونه مستقل میخواید & ...

انتخاب حق مسکن باید داشته باشم اخه خرجی هم نمیدن

باید الان چیکار کنم میتونم فردا برم بگم برگشتم سر خونه زندگیم اما مهریه یا نفقه ام و اجرا بزارم

ببین شما میری با شاهد برو که من برگشتم سر خونه زندگیم بعدم تاریخی که ایشون عدم تمکین زده کی بوده؟قبل از برگشت بوده یا بعد برگشتت؟

سعی کن موضوع را از روی محبت حل کنی.مشکلات و نگرانی هایت را با حوصله و احترام ،دوستانه بهش بگو.کلا هر کاری به لج و لج‌بازی و دادگاه برسه،هر دو طرف آسیب میبینن.بگو خانوادت بدون دعوا و دوستانه با خانوادش صحبت کنند.برای هم خط و نشان نکشید و قضیه را حیثیتی و رو کم کنی نکن که آسیب میبینی.ریش سفیدی حلش کنید

خدایا چنان کن سرانجام کار ،که تو خوشنود باشی و من رستگار
ببین شما میری با شاهد برو که من برگشتم سر خونه زندگیم بعدم تاریخی که ایشون عدم تمکین زده کی بوده؟قبل ...

من ۱۶ ام اومدم تا دیشب که آشتی کردیم اما دیروز صبح عدم تمکین من و گرفته