2777
2789
عنوان

بارداری و خونه تکونی

1408 بازدید | 58 پست

دوستان من توی اقدامم برای بارداری و هنور خونه تکونی نکردم چون مهمون از شهرستان دارم منتظرم بیان و برن بعد خونه تکونی کنم 

مشکلی پیش نمیاد اگه توی اقدام یا بارداری خونه تکونی کنم؟؟ چند ماهی هست ازدواج کردیم خودمون دوتا هم بودیم اکثرا مهمون چندانی نداشتیم زیاد  کثیف نیست خونم فقط یکم لکه گیری فرش ها و دوتا پتو و پادری بشورم خودم

بقیشم میریزم ماشین

کابینتا تمیز کنم و یخچال و .......

مشکلی نیستش ؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

ن چ مشکلی! ایتحور بود ک کسی ک تو اقدام بود شاید چنسال طول بکشه باید خونه تمیز نکنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من همه اینارو تو بارداری انجام دادم ، فقط پتو اینا نشستم ، چیز سنگینم بلند نکردم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم چطور مشکلی نیست برای اینکه نطفه قشنگ و محکم جا بگیره نباید ماه های اقدام کار سنگین کنی حرف و نظر منم نیست تو نت بزن مقاله های قبل بارداری همشون گفتن

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

برای اقدام به بارداری بیخیال باش ،هر کاری دوست داری بکن که اگه اقدامت نگرفت خیلی اذیت میشی،ولی اگه فهمیدی بارداری خیلی مواظب خودت باش

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
چرا عزیزم چطور مشکلی نیست برای اینکه نطفه قشنگ و محکم جا بگیره نباید ماه های اقدام کار سنگین کنی حرف ...

۸ساله بهترین دکترای ناباروری رو میرم هیچکدوم اینو نگفتن..کدوم مقاله؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اگه باردار هستی چیزای سنگین بر ندار    من اوایل بارداری پتو و تشک و روفرشی اینا رو خودم میشستم ولی اواخر بارداری هستم چیزای سنگین برنمیدارم  دیگه  بعد از فارغ شدنم خونه تکونی میکنم   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن چ مشکلی! ایتحور بود ک کسی ک تو اقدام بود شاید چنسال طول بکشه باید خونه تمیز نکنه

آخه میگم شاید اقدامم مثبت شده باشه شاید کار سخت و سنگین خوب نباشه 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

ینی میگی الکی میگم تو اینترنت زدم برای اینکه نطفه محکم باشه و استراحت مطلق نشه آدم زده بود یکیشم اینه کار سنگین نکنین من نمیگم دراز به دراز بیوفته که چیز سنگین بلند نکنه مبل فرش پتو شستن اینا

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
من همه اینارو تو بارداری انجام دادم ، فقط پتو اینا نشستم ، چیز سنگینم بلند نکردم

دوتا پتوعه میخوام بشورم خودم بلندشون نمیکنم میدم همسرم

شستنش مشکلی داره؟؟

چرا عزیزم چطور مشکلی نیست برای اینکه نطفه قشنگ و محکم جا بگیره نباید ماه های اقدام کار سنگین کنی حرف ...

فکر کنم فقط پتوها سنگین باشه واسم که خودم بلندشون نمیکنم بقیه کارام فقط تمیزکاریه زیادم خونم کثیف نیست که کار سختی داشته باشم

منم ۴سال تو اقدام بودم هیچی رعایت نمی کردم،هیچی ها فقط عادی پیش می رفتم الآن که باردارم تو یه برنامه عضوم خانما یه چیزایی میگن میگم من چجوری اقدام می کردم،اصلا تو بگو یه دونه رعایت حتی اگه دارو هم می خوردم دکتر می گفت فلان موقع رابطه باشه همون هم زیاد دقت نمی کردم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
ینی میگی الکی میگم تو اینترنت زدم برای اینکه نطفه محکم باشه و استراحت مطلق نشه آدم زده بود یکیشم این ...

عزیز دل نگفتم الکی میگی میگم تو نت همین الان بزن دستم میخاره میگ علاعم سرطان! دکتر من میگف اصلااا تو اقدام استراحت و..‌لازم نی..تو بارداری بله درسته...

اگه باردار هستی چیزای سنگین بر ندار    من اوایل بارداری پتو و تشک و روفرشی اینا رو خودم می ...

نه فقط سنگینش دوتا پتوعه میخوام بشورم میدم همسرم بلند کنه بقیش تمیز کاریه