2777
2789

منم خیلی خوب نمیشه غذاهام

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

عزیزم یا کلاس آشپزی برو 

یا کسی که دستپختش خوبه وقتی اشپزی می‌کنه با دقت نگاه کن 

و یا از اینستا مرحله به مرحله برو پیش 

فقط شعله کم و آب کم و ادویه جات به اندازه خیلی دقت کن جانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یا کلاس آشپزی برو  یا کسی که دستپختش خوبه وقتی اشپزی می‌کنه با دقت نگاه کن  و یا ا ...

من تا حالا با ده تا دستور مرغ پختم ولی اصلا خوب نمیشه بعضیا درست میکنن خیلی خوشمزه میشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من تا حالا با ده تا دستور مرغ پختم ولی اصلا خوب نمیشه بعضیا درست میکنن خیلی خوشمزه میشه

از این عصاره ها که آمادس بخر اضافه کن. آب هم کم بریز. فلفل دلمه یکی رنده کن . عالی میشه

خدا همیشه با من است

تمرین و دقت کن ببینم اشتباهت کجاست 

ببین شعله بلند غذا رو بد طعم می‌کنه هی غذا قل قل کنه مزه جوشیده میگیره به نظرم 

آب زیاد نمیزاره غذا قوام بیاد 

به موقع ادویه جات ریختن 

اندازه مواد 

همه‌رو چک کن 

منم مرغم خوب نمیشه

مخصوصاً سسش یا خیلی بو فلفل دلمه میده زعفرون هم خیلی میزنم بازم بد مزس ولی جاریم درست میکنه زعفرون هم نمیزنه عالیه دستات هم میخوری پنبه ای میشه

تمرین و دقت کن ببینم اشتباهت کجاست  ببین شعله بلند غذا رو بد طعم می‌کنه هی غذا قل قل کنه مزه ج ...

آب آره زیاد می ریزم ادویه هم همه چی می ریزم شاید از اونه بد طعم میشه شما ادویه چی می ریزین که بو زحم نده خوشمزه هم بشه