2777
2789

از صبح فقط زیر شکم و پهلوم و رون پاهام درد میکنه ، مدرسه باشم که عین چی درد میکشم ، حتی یکبار از شدت درد تو مدرسه گریه کردم ، حتی زیر زبونم بعضی اوقات شور میشه و بالا میارم ، جدا طبیعیه ؟ کسی مثل من هست پریودش پر درد باشه ؟

In a world of worriers, be a warrior

من دیروز تا دیشب جون دادم تا ژلوفن شوهرم نخرید برام بیاره آروم نشدم تهوع دل کمردرد شدید

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من از درد لباسمو پاره کردم 

مجردی یا ازدواج کردی ؟ چون مادربزرگم میگفت منم همینجوری بودم ولی دکتر گفت بعد ازدواج دردش کمتر میشه ، راسته واقعا ؟

مجردی یا ازدواج کردی ؟ چون مادربزرگم میگفت منم همینجوری بودم ولی دکتر گفت بعد ازدواج دردش کمتر میشه ...

نا بابا بستگی ب تغذیه داره من یهو میبینی سه چهارماه درد ندارم عوضش ماه پنجم میمیرم از درد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من فکر میکنم هیچکس مثل من درد نمیکشه توی دنیا 

من از چند روز قبل تا روز اخر درد دارم ولی خب سه روز اول وحشتناکه به حدی که فقط با شیاف دی‌کلوفناک تحمل میکنم 

هیچ دردی مثل این دردنیست هیچی 

بعضی وقتا که میبینم بعضیا میگن یه پریوده دیگه چرا خودتونو لوس میکنید،عمیقا دلم میخواد این دردو تجربه کنن تا بفهمن چقدر بده،مثل درد زایمانه تقریبا به نظرم

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
مجردی یا ازدواج کردی ؟ چون مادربزرگم میگفت منم همینجوری بودم ولی دکتر گفت بعد ازدواج دردش کمتر میشه ...

نه عزیزم اصلا با ازدواج تغییری نمیکنه

به من میگن زایمان طبیعی کنم درست میشم،فقط الان امیدم به زایمانه هر چند بعیده بازم

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
من فکر میکنم هیچکس مثل من درد نمیکشه توی دنیا  من از چند روز قبل تا روز اخر درد دارم ولی خب سه ...

جدا من گاهی فکر میکنم اگه ما با این وضعیت تو محیط کار و بچه داری میخایم چیکار کنیم ؟ بچه و صاحب کار که این چیزا رو حالیش نمیشه :/ چجوری با درد هم کار کنیم و هم این درد رو تحمل کنیم 

جدا من گاهی فکر میکنم اگه ما با این وضعیت تو محیط کار و بچه داری میخایم چیکار کنیم ؟ بچه و صاحب کار ...

من فقط با شیاف دیکلوفناک تحمل میکنم