2777
2789
عنوان

بچه ها قلبم مچاله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب تخمکی ک هرماه روانه چاه توالت میکنی مهم نباشه عامو حالا خودش چ عنی بود

😂😂😂😂😂قشنگ و جدید بود

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
دوست پسر سابقم

مگه مملکت بی قانون خدایی پلیس فتا پیگیر  بازم می ترسی زنگ بزن پلیس ناشناس مشاوره بگیر بعدم شما بدون هیچ ترسی به طرفت بگو الان وکیل میگیرم  تا عکسی ازم پخش کردی پیگیرت باشه   

عکس ندین دست  کسی لطفا   

منم دو سه روز پیش دوستم رید بهم و رفت حرفایی زد که ناخواسته دلمو شکست ازون روز خیلی تو خودمم 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
گفت اطرافیانت چطور قیافتو از نزدیک تحمل میکنن دیشب فکر خودکشی زد به سرم،دلم برای اطرافیانم سوخت،گفت ...

مطمن باش از حسادت بوده و انگیزه ای واسه حرفاش داشته، واسه خودت ارزش قائل باش، به حرفای بقیه اهمیت نده آخه چرا اینقدر خودتونو خورد میکنید و توجه میکنید به دیگران، مهم نیست هرکی هرچی میخاد بگه واسه خودت زندگی کن طوری زندگی کن که به پات بیوقته نکه ضعیف باش و به چیزای الکی مث خودکشی فکر کن، قوی بمون نزار حرفای بقیه خوردت کنه

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
اینو باید ب  چند روش سامورایی جررررررررر بدی مرتیکه رو حالا خودش خوبه قیافش یا ن؟

قد و هیکلش خیلی خوبه

ولی چهش معمولی

حتی بینیش عمله بعد عملش از مال من که عملی نیست بزرگتر و بدتر یود

اصلا خوشگل از نظر چهره نبود

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼