2777
2789
عنوان

بچه ها قلبم مچاله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذفش کن دیدم فقط کامل بزرگ هم بذار با خط خطی اگه نمیترسی اتفاقی نیوفته  

راستش من از شما نترسیدم که گذاشتم

ولی خوب سایت امنیت نداره میترسم کلا اینجا بذارم

از همون یه ذره که دیدی بگو به نظرت من لایق اون حرفا بودم؟!

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

آره هم چشمام درشته هم لبام🙂

الان ناراحتی؟ زشتی

مردم ژل میزنن لباشون درشت شه چشم درشت خیلی ها ارزوشو دارن بعد واسه یه احمق که بهت گفته زشتی ناراحتی

منم الان بگم زشتی ناراحت میشی توی درون خودت دنبال بزرگی باش تورو نه قیافه ات نه چیز دیگه بزرگ میکنه تورو فقط افکار قلبت رفتارت و محبتت با ادما با ارزش میکنه دنبال عشق توی خودت باش روی خودت کار کن همه عاشقت میشن

حرفایی که نوشتم مخاطبشون خودمم هستم ببخشید اگه ناراحتت کردم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
راستش نفهمیدم آخر که زشتم یا نه🙁

😐😐😐😐

نننننننننننن

حرفم اینه اگه فک کنی زشتی ادم زشتی هستی چون زیبا ترین تصویر دنیام فک کنه زشته ادم زشتی میشه

دختر باور کن خودتو تو چی کم داری که از یه غریبه بپرسی زشتم یا نه یه پسر بگه زشتی دلت بگیره تو با ارزشی بالاتر از همه با ارزش هاتو مخلوق خدایی هستی که عاشقت هست و خودش گفته دنیا رو واست افریدم تو اومدی به این دنیا که زیبایی بدی بهش چون ذاتت زیباست

😐😐😐😐 نننننننننننن حرفم اینه اگه فک کنی زشتی ادم زشتی هستی چون زیبا ترین تصویر دنیام فک کنه زشت ...

آخه اون پسرم همین چیزی رو از من دید که شما دیدی

ولی شما چشم و لب درشتمو دیدی

اون گفت وحشت کردم از چهرت

دلم گرفت به خدا

کلی غصم گرفت از حرفاش

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

آخه اون پسرم همین چیزی رو از من دید که شما دیدی ولی شما چشم و لب درشتمو دیدی اون گفت وحشت کردم از ...

چشم درشت بادومی اهویی اینا زشته

لب نچرال درشت خوشگل بده

خواهر من لطفا متوجه شو

لطفایکی لایکم کنع

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین