2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی

1418 بازدید | 24 پست

عوامل موثر در کنترل بر خوردنمون

ورزش منظم و مداوم مهمه.

تنوع غذایی که همه نیازهای بدنو رفع کنه لازمه. همه گروه مواد مغذی مثل پروتئین چربی ها  قندها سبزی میوه.  کمبود موادی خاص در بدن باعث میل زیاد به خوردن میشه.

ارتباطات اجتماعی داشتن مؤثر در آرامش است و آرامش موثر در درمان پرخوری عصبی.

بیکاری در پرخوری عصبی اثر داره. وقتی برای روزمون برنامه بذاریم فرصتی پیدا نمیشه برای بیهوده خوردن.

منظم نبودن خواب که روی پرخوری اثر داره. پس تنظیم خواب داشته باشید، زود خوابیدن و زود برخاستن درسته.

به طور کلی وقتی ریشه ناآرامی ما عصبی باشه باید سبک و طرز زندگی عوض بشه.

مشکلات‌ عصبی خودشون ریشه در ضعف جسم و بدن دارند که باید رفع بشه.

بوست باعث ناآرامی و عصبی بودن در فرد میشه پس به این موضوع خیلی وقت کنید.

تکیه گاه معنوی داشتن آدم رو آروم میکنه. حتما همونطور که چند بار سفره غذا پهن میشه چند بار هم  سفره سجاده مونو پهن کنیم و با خالقمون تنهایی خلوت کنیم. تابتونیم شتابهای بیهوده زندگی رو ترک کنیم. قبل نماز چند لحظه سر سجاده بشینید. تا آروم شید. نفسی بکشید بعد برید سراغ نماز. باشکم پر نماز نخونیم وگرنه به آرامش نمیرسیم. قانون‌های سر سفره اُنس با خالقمون رو یاد بگیریم.

بیکار بودن موجب سرک کشیدن به اینطرف اونطرف و نا آرامی ما میشه. مشکل هممون نداشتن تمرکزه. رو خودمون تمرکز نداریم. نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم. تمرکز روی خود تمرین میخواد.

بعد باید ببینم آیا الان میخوام بخورم آیا واقعا گرسنه‌ام یا فقط سر هوسه. اگه گرسنه ام که یک غذایی که نیاز بدنو جبران کنه بخورم. و اگر هم هوسه که باهاش مقابله کنم.

یا دقت کنم من امروز تحت چه فشارهایی بودم که الان توان مقابله با مثلا یه شیرینی تر رو ندارم.

دقت کنم خوابم کمه؟ تحت فشار روحی بودم؟ مشکلی از اطراف بوده.؟ ریشه یابی کنم. و در رفع اون فشار کاری کنم.  همه کارایی که مارو به آرامش  میرسونه یاد بگیریم.

هرچه آرام‌تر باشم پرخوری عصبی کمتری خواهم داشت

در کانالم مطالبم را روزانه پیگیر باشید.

در ایتا هستم

کانال  شادی نوش

http://shadinoosh.ir

@shadinoosh

عوضش من عصبی شم کلا سیرمیشم.استرس اشتهامو کور میکنه.والان این مدت از فشار عصبی خیلی وقته غذا کم میخورم در حدی ک نمیرم و وزنم شده۶۲

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب تون بالاست

ب بالا گفتم زکی.....

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام عزیزم 

من واقعا تاپیک هاتون و شخصیت خودتون رو خیلی دوست دارم، با نظراتتون خیلی هم کمکم کردید 

لطفا هر موقع تاپیک میزنید منم تگ کنید ❤️

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
سلام عزیزم  من واقعا تاپیک هاتون و شخصیت خودتون رو خیلی دوست دارم، با نظراتتون خیلی هم کمکم کر ...

ممنون عزیزم. شما خواهر گلمی به من لطف دارید

دوست داشتید تشریف بیارید کانالم گروهم در ایتا

ممنون عزیزم. شما خواهر گلمی به من لطف دارید دوست داشتید تشریف بیارید کانالم گروهم در ایتا

سلام. لینک ش رو لطف کنید بگید 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

سلام عزیزم من خیلی این روزا افسرده و عصبی شدم ، حس غم شدید دارم ی جا خوندم نوشته بودین روغن زیتون خیلی خوبه ک بخوره آدم،من ی قاشق خوردم گلاب ب روتون بالا آوردم خیلی طعم بدی داشت چیکار کنم🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام عزیزم من خیلی این روزا افسرده و عصبی شدم ، حس غم شدید دارم ی جا خوندم نوشته بودین روغن زیتون خی ...

سلام گلم. تنها نمون برو پیادهروری نیم ساعت . خونه نمون. صدقه بده به یکی کمک کن