عوامل موثر در کنترل بر خوردنمون
ورزش منظم و مداوم مهمه.
تنوع غذایی که همه نیازهای بدنو رفع کنه لازمه. همه گروه مواد مغذی مثل پروتئین چربی ها قندها سبزی میوه. کمبود موادی خاص در بدن باعث میل زیاد به خوردن میشه.
ارتباطات اجتماعی داشتن مؤثر در آرامش است و آرامش موثر در درمان پرخوری عصبی.
بیکاری در پرخوری عصبی اثر داره. وقتی برای روزمون برنامه بذاریم فرصتی پیدا نمیشه برای بیهوده خوردن.
منظم نبودن خواب که روی پرخوری اثر داره. پس تنظیم خواب داشته باشید، زود خوابیدن و زود برخاستن درسته.
به طور کلی وقتی ریشه ناآرامی ما عصبی باشه باید سبک و طرز زندگی عوض بشه.
مشکلات عصبی خودشون ریشه در ضعف جسم و بدن دارند که باید رفع بشه.
بوست باعث ناآرامی و عصبی بودن در فرد میشه پس به این موضوع خیلی وقت کنید.
تکیه گاه معنوی داشتن آدم رو آروم میکنه. حتما همونطور که چند بار سفره غذا پهن میشه چند بار هم سفره سجاده مونو پهن کنیم و با خالقمون تنهایی خلوت کنیم. تابتونیم شتابهای بیهوده زندگی رو ترک کنیم. قبل نماز چند لحظه سر سجاده بشینید. تا آروم شید. نفسی بکشید بعد برید سراغ نماز. باشکم پر نماز نخونیم وگرنه به آرامش نمیرسیم. قانونهای سر سفره اُنس با خالقمون رو یاد بگیریم.
بیکار بودن موجب سرک کشیدن به اینطرف اونطرف و نا آرامی ما میشه. مشکل هممون نداشتن تمرکزه. رو خودمون تمرکز نداریم. نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم. تمرکز روی خود تمرین میخواد.
بعد باید ببینم آیا الان میخوام بخورم آیا واقعا گرسنهام یا فقط سر هوسه. اگه گرسنه ام که یک غذایی که نیاز بدنو جبران کنه بخورم. و اگر هم هوسه که باهاش مقابله کنم.
یا دقت کنم من امروز تحت چه فشارهایی بودم که الان توان مقابله با مثلا یه شیرینی تر رو ندارم.
دقت کنم خوابم کمه؟ تحت فشار روحی بودم؟ مشکلی از اطراف بوده.؟ ریشه یابی کنم. و در رفع اون فشار کاری کنم. همه کارایی که مارو به آرامش میرسونه یاد بگیریم.
هرچه آرامتر باشم پرخوری عصبی کمتری خواهم داشت
در کانالم مطالبم را روزانه پیگیر باشید.
در ایتا هستم
کانال شادی نوش
http://shadinoosh.ir
@shadinoosh