2777
2789
عنوان

مادرشوهر حیله گر

299 بازدید | 9 پست

میشه کمکم کنین مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده تا دلتون بخداد از فحش و توهین و حسادت حتی کم موند چند بار طلاق بگیریم خودشم میگفت نمیزارم آب خوش از گلوت پایین بره کلا مدلش اینجور بدجنس کل زنداداش هاشم ازش خیلی شاکین و خلاصه خیلی بهم ظلم کرده هیچ وقت دعوتمون نکرده خونش شام هیچ وقت ولی شوهر مسخره من که نفهمه میگه باید دعوتش کنیم شام ماهی یه بار چیکار کنم به نظرتون واقعا نمیکشم دیگ این حیوون زندگیمو ریخته به هم حرومش باشه خونه من هرچی میخوره 

نمیدونم والا من ک کلا قطع کردم رفت وامدم رو بازم نیش داره .گاهی دخترم رو پر میکنه یا  ب شوهرم حرف یاد میده . اما دیگه برام مهم نیستش.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ک طبقه بالا مونه زایمان کردم کفت وظیفه مادرته کمکم نمیکرد الان بچه ام 3 سالش شده هر روز میاد اینجا بچه ام. میگه من میخوام با مادربزرگم بخوابم ازم اجازه نمیگیره بچه مو میبره خونه اش. موندم چیکار کنم نیاد دیگه خونه ام 😭😭😭😭

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 

اسی اینو میدونم که هر کار کنی تقاص پس میدی همین دنیا، نه فکر کنی اون دنیا نه، همین دنیا وخیلی زود. مادرشوهرت هم از این قضیه مستثنی نیست. اسی من حسم میگه تو اغراق میکنی. بعدم اخه تاپیک هاتم ادمو به شک می اندازه یه بار میگی شوهرم با خاله ام رابطه داره دوباره بلافاصله چند روز بعدش میگی با دختر عموم رابطه داره که اونم متاهله!! فکر میکنم توهم کارایی میکنی مادرشوهرتم تلافی در میاره.. بعدم اگر مادرت ماهی یه بار میخواست بره خونه داداشت حق میدادی عروس تون اینجوری بگه؟ 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷