2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من همه میگفتن بچه ات یه وجب میشه کلا ۷ کیلو اضافه کردم خودم

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
کلا ۷ کیلو اضافه کردم شکمپ کوچیک بود بچم تو ۳۸ هفته با وزن ۳۱۰۰ ب دنیا اومد

خودت چی قیافت اینا فرق نکرد من اصلا ورم ندارم یه ماه دیگه زایمان میکنم تو بچه ی اولم با اینکه اونم پسر بود کلی صورتم بینیم چاق شد ولی الان اصلا خودم همون فقط یکم کوچولو شکمم اومده جلو

من شکمم بزرگ نشده  ولی ماشالله دماغم رشدش عالی شده تو این مدت 😑😑

من احساس میکنم طبیعیش اینه ادم ورم کنه من انگار نه انگار حاملم کلا ازاولم نه چیزی خوشم اومد نه بدم اومد کلا خنثی هستم

ویار اینا داشتی؟؟

تا هفته ی ۱۷ ۱۸ ویار وحشتناک داشتم با سرم زنده بودم تا لحظه ی زایمان هم حالت تهوع رو داشتم🤕

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
خودت چی قیافت اینا فرق نکرد من اصلا ورم ندارم یه ماه دیگه زایمان میکنم تو بچه ی اولم با اینکه اونم پ ...

ن اصلا اصلا فرق نکردم ورمم نداشتم بچم دختر بود

تا ۶ ماهگی هم اصلا معلوم نبود حاملم

تا هفته ی ۱۷ ۱۸ ویار وحشتناک داشتم با سرم زنده بودم تا لحظه ی زایمان هم حالت تهوع رو داشتم🤕

پس به خاطر همون بوده من ویار ندارم ولی تا الان که هشت ماهمه کلا ۶ کیلو وزنم رفته اونم خودم معلوم نیست فقط شکم شکمم وقتی میشینم محو میشه