2777
2789

بچه‌ها اینجا روز ۹ قاعدگیمه و دکتر گفت همه چی نرماله و برام قرص و آمپول سینال اف داده بود قبلش زده بودم. روز سونو دوتا هاش سی جی زدم که اتفاقی نیفتاد و باردار نشدم. پست بعد عکس سونو این ماهمه

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏

این مال این ماهمه که روز ۷ قاعدگی رفتم و یه هو گفت کم‌کاری تخمدان داری من پکیدم واقعا. بهش گفتم پس سونو ماه پیش که گفتید عالیه. هیچی نگفت. چرا اینطوری شد یه هو. مال اون آمپول و قرصا نبوده؟؟؟ 

تاریخ سونو زود بوده اشتباه نشده؟ مگه میشه یکی هیچیش نباشه بعد مصرف آمپول و قرص تنبلی تخمدان بگیره😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها میشه راهنماییم کنین؟ کسی نیس؟

عزیزم منک از رو‌عکس متوجه نمیشم

ولی خب خیلی ب حرف دکتره اعتماد نکن

اگر ازش راضی نیستی حتما عوضش کن

اگرم تنبلی داشته باشی نگرانی نداره ک سبک زندگیتو تغذیتو یکم تغییر بده ان شالله جواب میگیری، فقط نباید استرس ب خودت بدی

منم دکتر زیاد رفتم چرت زیاد میگن، توکلت ب خدا باشه❤️

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
عزیزم منک از رو‌عکس متوجه نمیشم ولی خب خیلی ب حرف دکتره اعتماد نکن اگر ازش راضی نیستی حتما عوضش کن ...

ممنون جوابمو دادی عزیزم. خدا از زبونت بشنوه . پیش برم ببینم این ماه چطوری میشم

ممنون جوابمو دادی عزیزم. خدا از زبونت بشنوه . پیش برم ببینم این ماه چطوری میشم

قربونت، 

نگران باش عزیزم، توکل ب خدا

ان شالله هرچی خیرو صلاحته همون میشه❤️

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
فدات شم مرسی. تو در چه مرحله‌ای هستی؟

من ۵ ماهه اقدامم

ذخیرم یکه

این ماهم خیلی ترشحات نداشتم، دمای بدنمم بالا نرفته اصلا، ب احتمال خیلی زیاد تخمک گذاری نداشتم، ولی بااینهمه اقدام کردم ببینم چی میشه

ماه قبلم روز ۳۵ سیکل پریود شدم دریغ از یه کوچولو علائم، الانم روز ۲۱ سیکلمه هیچ علائمی ندارم😊

من ۵ ماهه اقدامم ذخیرم یکه این ماهم خیلی ترشحات نداشتم، دمای بدنمم بالا نرفته اصلا، ب احتمال خیلی ...

انشاالله که همین‌طرف سال باردار میشی. 

اگه یه نفر مثل من و شما ترشح نداشته باشه اما یکم درد زیر شکم داشته باشه و کیتش دو خط بشه حتمی تخمک آزاد شده؟ میشه کیت دو خط بشه و تخمک آزاد نشه؟ 

انشاالله که همین‌طرف سال باردار میشی.  اگه یه نفر مثل من و شما ترشح نداشته باشه اما یکم درد زی ...

ان شالله هممون ب زودی نتیجه بگیریم🥰

من هرماه کیت استفاده کردم همش دو خط میشه

ازین ببعد دیگ نمیزنم

واس من کیت جواب نمیده

خیلیامیگن کیت واسشون درسته اما من ب ترشح اعتمادم بیشتره

ان شالله هممون ب زودی نتیجه بگیریم🥰 من هرماه کیت استفاده کردم همش دو خط میشه ازین ببعد دیگ نمیزنم ...

عزیزم یه سوال دیگه. آمپول هاش سی جی باعث تنبلی تخمدان و کیست میشه؟

عزیزم یه سوال دیگه. آمپول هاش سی جی باعث تنبلی تخمدان و کیست میشه؟

نمیدونم عزیزم من نزدم این امپولو، احتمالا تو نت راجع بهش اطلاعات هست، سرچ کن

ولی نه فکر نکنم همچین چیزی باشه

چون این امپول خودش باعث باروری میشه❤️

اگر تنبلی و کیست باشه ک بارداری سخت تر میشه

نمیدونم عزیزم من نزدم این امپولو، احتمالا تو نت راجع بهش اطلاعات هست، سرچ کن ولی نه فکر نکنم همچین ...

ببین این آمپول باعث بززگتر صدن تخمک میشه از عوازضش نوشته بود بزرگی بیش از حد که میشه تنبلی. من تا ماه پیش تنبلی نداشتم آمپول رو که زدم بزرگ شد توی سونوی جدید دکتر گفت تنبلی 🙄