2777
2789
سلام...ی دختر مجرد میتونه بخاطر اختلافاتی که با خونواده اش داره میتونه جدا از خونواده اش زندگی کنه؟؟؟خونواده اش میتونن به وسیله پلیس دختر و دستگیر کنن و به زور به خونواده اش برگردونن؟؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
اره عزیزم منع قاتونی نداره
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،اگه به سن قانونی رسیده باشیو کارمند باشی نه😊دوستای من که مشکلی ندارن البته اونا۲۶ به بالان کم سن نیستن
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
منم 25 سالمه کار ندارم....ولی حدود 35 میلیون پس اندازه دارم...میتونن به خاطر نداشتن کارم منو به زور برگردونن؟؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
اگه حساب به نام خودت باشه و نتونن مسدودش کنن میتونی،با سود پولت میتونی ی مدت زندگی کنی اما با این پولا زندگی نمیگذره دنبال یکار خوبم بگرد تا بهونه دست کسی ندی
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اره برای خودمه حسابم... کارم باید بعدش پیدا کنم