2777
2789
عنوان

ازخواهرشوهرم ناراحت شدم

514 بازدید | 24 پست

بچع هامن دوسه شب پیش رفتم خونه خواهرشوهرم بعدچندسال. دخترم پاش شکسته اومدچندشب پیش بهش سرزد2شبم خوابیدبخداهرسری میادکلی عزت احترام میزارم بعددخترم هی گفت عمه نرواونم گفت حاضرشین شمام ببرم بخدابازورمن وبرددوشب خوابیدیم دیشب برگشتیم صبح زنگ زده شمارفتین کل پتوهاوروبالشتیاراشستم خسته شدم یه پتوهامم بوعرق گرفته بودچندبارم تکرارکردهی ازصبح میگم کاش نرفته بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دیگه چقدربیشعوره.خب شستی که نباید به طرف زنگ بزنی بگی

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

بگو وای آره درکت میکنم منم باید بشورم تو دو شب اینجا بودی خیلی سختمه دخترمم پاش شکسته هزار کار دارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ای وای 

آدمههای مریض ما رم مریض میکنن

فاصله بگیر

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بخدامن اصلاجایی نمیرم اینم دخترم پاش شکسته بودخودش بردمون چنددفعه تکرارکردمنم ساکت موندم نمیدوستم چی بگم خودش میادبخداخیلی احترام میزارم بعداینهمه وقت اینامیگه یادمه

مادر شوهر منم اینطوره میریم بعد زنگ میزنه روبالشتی و پتوهامو شستم اه کاش میشد نرم

حالاملت همچین میگن شستیم انگارمثل قدیم بردن سرکوچه توجوب شستن ماشین های دیجیتال بایک دکمه کارمیکنه همه دیگه تمیزشدن برای من😐

خداوکیلی حاله اینایی که یه مهمون میاد کل خونه رو میشورن یا اینکه میگن ما ملافه و پتو هامونو دو ماه یه بار می‌شوریم نمی‌فهمم 

والا من پتو هامو بعداز یه سال میخام بشورم عذا گرفتم 😂😂😂😂😂

مادرشوهر منم اینطوریه. همان جا جلوی ما موقع رفتن میگه حالا باید اینها را بشورم!  

همشون هم ملحفه داره.... 

الان سه ساله نرفتم خونش. راحت. 

البته اول کرونا خودش زنگ زد که خانه ما نیاید. با لحن خیلی بدی گفت. 

الان همشون افتادن به کین سوزی. کینشون داره میسوزه من خونشون نمیرم