2777
2789

یه ملک با خواهرشوهرم شریکی تو یه شهر دیگه خریدیدم رفتیم اونجا رو آماده کنیم اونجا من مریض شدم وحشتناک سردرد و ابریزش بینی و صدام خروسک شدید و یک سره عطسه داشتم  از بدن درد به خودم میپیچیدم، اونجا هم کارای خواهرش خیلی رو مخم بود مثلا روی مبلا روی فرشا همه جا رو روکش گذاشت با اینکه گفته بودم من دلم میگیره خفه میشم همه جا روکش داشته باشه خلاصه هر چی گفت کرد یعنی یه جارو میگفت بزاریم فلان جا میزاشت هر چی منم میگفتم نه بده آخر کار خودشو میکرد، با اون حالم گفتم عیبه من بخوابم خونه ی منم هست پا به پاش کار کردم

به شوهرم گفتم همیشه با هم نیایم خوب نیست زیاد تو حلق همدیگه بودن، من سختمه جلوی دامادتون یک سره روسری سرمه شب باید با روسری به خاطر اون بخوابم چون خونه کوچیکه،اونا تو اتاق تخت گذاشتن ما باید تو هال بخوابیم شب شوهرش میره دستشویی یا صبح زود بیدار میشه، جلوی من گفت باشه بعد گیر داده بود بهشون عید با هم بیایم ها ، تو این چند روز اصلا نگفت ببرمت دکتر یا دارو برات بخرم هیچی، چند بارم خواهرشو بغل میکرد ، حس اینو داشتم بین یه آدمای غریبه تنها گیر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک اشتباه کردین باهم خریدین ملک و.دوما منم اوایل نامزدی شوهرم اینجوری بود اصلا محلم نمی‌داد تو جمع خونوادش کشتم خودمو تا درس شد

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹

دقیقا شوهر منه

تابستون رفتیم سفر با خواهر و داداشش همین بلاها سرم آورد که جلو بقیه گریه کردم 

حالا میگه باز بریم سفر میگم نه 

میگه تو با کسی نمیسازی 

خدایی رفتار خودش و خویشاوندانش نمیبینن

قبول نکن بری

بگو یا تنهایی یا هیچ

دقیقا شوهر منه تابستون رفتیم سفر با خواهر و داداشش همین بلاها سرم آورد که جلو بقیه گریه کردم  ...

الان برگشتیم بهش میگم برم دکتر جلو داروخونه وایساده میگه دارو بخرم یا خوبی؟ گفتم تو مسلمونی ؟ یعنی من ۵ روزه فیلم دارم بازی میکنم؟ کی میتونه عطسه کنه الکی ابریزش داشته باشه یا صداش عوض بشه میگه نه گفتم شاید خوب شدی

اولا ک اشتباه کردین باهم خریدین ملک و.دوما منم اوایل نامزدی شوهرم اینجوری بود اصلا محلم نمی‌داد تو ج ...

این فکر می‌کرد من مریض نیستم خواهرش خیلی خوبه و من مشکل دارم

با شوهرت صحبت کن با آرامش مشکلتو بیان کن نزار دعوا بشه زمانی این کارو کن حالش خوبه و از اینکه بهت بی ...

این هر وقت من با آرامش باهاش حرف زدم آخر کار خودشو کرده انگار دعوا رو میفهمه ، حس بی کسی داره خفه م میکنه