آموزش هایی که به رشد سنی بچه ها مربوط نمیشه و عملا براشون غیر کاربردی هست مثل یادگیری ویندوز 10؟!!! اون هم به روشی کودکانه
پسر من از دو سالگی تبلت دستش بوده و از من بهتر بلده با تبلت کار کنه ولی طوری با این بچه تو مدرسه رفتار شد که از تبلت هم بیزار شد.
نکته دیگه این هست که اگر شما از آموزش و روند اون مطلع باشید و به روش ها ایراد بگیرید فقط یک نتیجه داره انگ زدن و برچسب زدن به فرزندتون و به راحتی پاک کردن صورت مساله . من فرهنگی نیستم ولیکن 16 سال سابقه تدریس دارم. از جمله تدریس به مربیان مهد های کودک و همچنین ارشد علوم تربیتی دارم و بی اطلاع صحبت نمی کنم. به هر حال قرار نیست بر خلاف سایق های آموزشی و روند رشد کودک مطالبی ارائه بشود که کودک از تدریس بی زار بشه و برای ادامه تحصیل احتیاج به فشار و اجبار والدین باشه. کودک باید خود راهبر و خود آموز تربیت بشه و علاقه خودش در یادگیری اولین نیروی محرک و مشوق اون باشه. این مدرسه پول خوب می گیرین و بی برنامه هستند. نه فوق برنامه قابل توجهی داشتند. نه اردویی نه تفریحی که نیاز بچه ها در این سن هست. فقط یک مرتبه بچه رو بردند موزه تاریخ طبیعی که اون هم خودم هفته قبلش برده بودم. یه جشن پدربزرگ ها و مادربزرگ ها برای شب یلدا داشتند و چیز خاص دیگه ای نبود.
ان شا الله انتخاب خوبی داشته باشید.