2821
2789
عنوان

مدرسه علم و زندگی

5577 بازدید | 21 پست

سلام خانمهای شیراز خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در مورد مدرسه علم و زندگی دارید با من به اشتراک بزارید

همسرم خیلی اصرار داره به این مدرسه ولی خودم مردد هستم برای پسرم

بد نیست  ظاهر خیلی خوبی داره یعنی ظاهرش حسابی ادمو وسوسه می‌کنه 😅😅 ولی خب از نظر آموزشی اون ...

پیش دبستانی میخواد بره ... آموزش خیلی برام مهم نیست فقط رفتار معلم و سطح تربیتی بچه ها برام مهمه ... پسر من خیلی مودب و آروم هست اصلا اهل زدن و حرف بد زدن و آزار همسن و سالاش نیست واسه همین دوست دارم جایی ثبت نامش کنم که خانواده های خوب بچه هاشون ثبت نام کرده باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیش دبستانی میخواد بره ... آموزش خیلی برام مهم نیست فقط رفتار معلم و سطح تربیتی بچه ها برام مهمه ... ...

خب علم و زندگی 

امام رضا 

علوم پزشکی جزو مدرسه های خوب هستن سطح فرهنگی خانواده ها بالاست 

ولی علوم پزشکی رو ترجیح میدم ...پسرم امام رضا میرفت 

ولی نمیتونی هیچ مدرسه ای رو پیدا کنی که همه بچه ها مودب و عالی باشن 

تو همین مدارسی هم که اسم بردم بالاخره چند نفر شر و شیطون و بی ادب پیدا میشن 

باید کم کم عادت کنی پسرا شیطونن

ولی نمیتونی هیچ مدرسه ای رو پیدا کنی که همه بچه ها مودب و عالی باشن  تو همین مدارسی هم که اسم ...

دقیقا همه بچه ها مودب نمیشن

یه مهدکودک گذاشتمش بچه ای که هیچ جا قبولش نکرده رو هم ثبت نام کردند مهد مثلا خیلی تاپ و معروفی هست اما هیچ گزینشی نداره

دقیقا همه بچه ها مودب نمیشن یه مهدکودک گذاشتمش بچه ای که هیچ جا قبولش نکرده رو هم ثبت نام کردند مهد ...

اره متاسفانه 

پسر من میخواست بره پیش دبستانی اینقد مدرسه پرس و جو میکرد هر خانواده ای رو قبول نمی‌کرد 

ولی الان چند ساله هر کی کمک مردمی بیشتری کنه راحت ثبت نامش میکنن 

خودم اینو دیدم از کسی هم نشنیدم که یه نفر اول مهر اومد ثبت نام پسرش کنه گفتن نه نمیشه دیگه تموم شده 

باباش علاوه بر ۱۶ تومن ( ۴ سال قبل ) شهریه ۱۸ تومن چک کمک مردمی داد با عزت و احترام ثبت نامش کردن 

اره متاسفانه  پسر من میخواست بره پیش دبستانی اینقد مدرسه پرس و جو میکرد هر خانواده ای رو قبول ...

این خیلی بد هست منم دیدم یکی از آشناها شهرستان بود پیش دبستانی پسرش نرفته بود ۱۰ تومن کمک مردمی داد کلاس اول رو راحت ثبت نامش کردند همین مدارس معروف

این خیلی بد هست منم دیدم یکی از آشناها شهرستان بود پیش دبستانی پسرش نرفته بود ۱۰ تومن کمک مردمی داد ...

بله متاسفانه 

یعنی شما هررر کاری کنی هر چی مراقبت کنی از بچه تون بازم متاسفانه تو مدرسه همه چی یاد میگیرن 

دیگه چاره ای نیست ولی حتما حتما غیرانتفاعی بذارید بازم هر چی باشه از دولتی بهتره

فرزند من اونجا هست. پیش دبستانی. فقط پول میدید. نه احترامی هست. نه آموزش هدفمندی هست. همه نمایش و کارهای ویترینی کردن مد نظر هست . استعدادیابی و تقویت مسیر رشد دانش آموز، توجه به علاقه مندی ها و توانایی ها هیچکدام مد نظر این سیستم آموزشی نیست. فقط مطالبی که به بچه ها صدمه میزنه به لحاظ روحی و عاطفی و فشار بیش از اندازه به خانواده و نوآموز به منظور یادگیری مطالب غیر کاربردی. من به شخصه این تجربه تلخ رو داشتم و اگر این هزینه رو شخصا برای فرزندم انجام میدادم نتایج خیلی خیلی بهتری می گرفتم. 

فرزند من اونجا هست. پیش دبستانی. فقط پول میدید. نه احترامی هست. نه آموزش هدفمندی هست. همه نمایش و کا ...

ممنون خدا رو شکر که شما پیام من رو دیدید و جواب دادین خیلی مردد بودم 

چه آموزش‌هایی میدن که غیر کاربردی هست ؟ از چه لحاظ  بچه ها رو تحت فشار قرار میدن ؟

ممنون خدا رو شکر که شما پیام من رو دیدید و جواب دادین خیلی مردد بودم  چه آموزش‌هایی میدن که غی ...

آموزش هایی که به رشد سنی بچه ها مربوط نمیشه و عملا براشون غیر کاربردی هست مثل یادگیری ویندوز 10؟!!! اون هم به روشی کودکانه 

پسر من از دو سالگی تبلت دستش بوده و از من بهتر بلده با تبلت کار کنه ولی طوری با این بچه تو مدرسه رفتار شد که از تبلت هم بیزار شد. 

نکته دیگه این هست که اگر شما از آموزش و روند اون مطلع باشید و به روش ها ایراد بگیرید فقط یک نتیجه داره انگ زدن و برچسب زدن به فرزندتون و به راحتی پاک کردن صورت مساله . من فرهنگی نیستم ولیکن  16 سال سابقه تدریس دارم. از جمله تدریس به مربیان مهد های کودک و همچنین ارشد علوم تربیتی دارم و بی اطلاع صحبت نمی کنم. به هر حال قرار نیست بر خلاف سایق های آموزشی و روند رشد کودک مطالبی ارائه بشود که کودک از تدریس بی زار بشه و برای ادامه تحصیل احتیاج به فشار و اجبار والدین باشه. کودک باید خود راهبر و خود آموز تربیت بشه و علاقه خودش در یادگیری اولین نیروی محرک و مشوق اون باشه. این مدرسه پول خوب می گیرین و بی برنامه هستند. نه فوق برنامه قابل توجهی داشتند. نه اردویی نه تفریحی که نیاز بچه ها در این سن هست. فقط یک مرتبه بچه رو بردند موزه تاریخ طبیعی که اون هم خودم هفته قبلش برده بودم. یه جشن پدربزرگ ها و مادربزرگ ها برای شب یلدا داشتند و چیز خاص دیگه ای نبود. 

ان شا الله انتخاب خوبی داشته باشید. 

آموزش هایی که به رشد سنی بچه ها مربوط نمیشه و عملا براشون غیر کاربردی هست مثل یادگیری ویندوز 10؟!!! ...

ممنون از وقتی که گذاشتید و توجهی که کردین 

مدرسه ای سراغ دارید پیشنهاد بدین ؟! خیلی استرس دارم بابت انتخاب مدرسه